Sådan installeres nye pladser

January 7

Sådan installeres nye pladser

Bil sæder tager en masse af straf over tid. Sæde fjedre, løbere, skum polstring og udvendige belægninger kan forringes med alderen og konstant brug. Dette kan være en skamplet for byen, så godt som ubehageligt for din rygsøjle og en hindring for korrekt synlighed. Intet kan forbedre kraterets køretøj som nye pladser, foran og bagtil. Heldigvis, eftermarkedet sæder og endda nogle oprindelige udstyr udskiftninger er tilgængelige for de fleste køretøjer. Bjærgning værfter kan også give en egnet, økonomisk erstatning.

Instruktioner

• Bekræfte, at du har købt de korrekte udskiftning pladser til dit køretøj, som skal have identiske bolt montering mønster. Særlig opmærksomme på enhver mulighed for forsæderne har, som et varmelegeme, sikkerhedssele sensor og automatisk sæde holdning controller. Din udskiftning sæde skal er udstyret med til wire-stik, der passer til disse komponenter. Når du bestiller pladser fra factory outlet, skal du medtage mærke, model, år og stil af dit køretøj (sedan, coupé og trim sorter) for at sikre din pladser vil være kompatible.

• Koeretoejet anbringes i parken eller neutral med emergency brake sæt. Hæve hood og afbryde negative batterikabel med en ende skruenøgle. (For power sæder, køre de forreste pladser tilbage med batteriet tilsluttet og derefter fjerne negative batterikabel). Slide den forreste ryglæn, om bænk eller spand sæde design, fuldt tilbage stop position.

• Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne enhver dekorative plast over bolt mounts. Fjern de to forreste sæde bolte med en fatning og skruenøgle. Skub sikkerhedssele lock fastenerne gennem forstærket sæde spalteformede så de kommer ud på bagsiden.

• Skubbe sædet helt frem og fjerne de bageste mount bolte med en fatning og skruenøgle. VIP sædet op og frem. Frakoble alle tilbehør wire ved at trække den kugle-formet spids ud af den kvindelige jack. Afbryde flettet jordledningen fra sædet til chassis ramme (hvis nogen). Træk sædet helt ud. Fjerne passagersædet i den samme måde og sekvens, og fjerne det fra køretøjet.

• Flytte til bagsiden af køretøjets kabine. Fjern eventuelle dekorative plast fra mere end de to forreste mount bolte i bunden af den bageste bænk ved hjælp af en stjerneskruetrækker til at vende skruerne. Brug en socket og skruenøgle til at løsne og fjerne den gulvet bolte. Løsne og fjerne de bageste sæde (bænk) bolte på stammen ramme med en fatning og skruenøgle. Trække den tilbage bænk ud af køretøjet.

• Bruge en socket og skruenøgle til at løsne og fjerne den nederste mount bolte på bunden af ryglæn sæde. Skub helt på ryglænet, indtil det unclips fra de øverste slots, og fjerne det fra køretøjet. Brug en støvsuger til at fjerne alle snavs og skidt fra gulvtæppet. Sørg for at fjerne alle mønter og tilfældige skruer eller nødder, som de måske kan fange i sæde løbere.

• Placere den nye ryglæn på stammen rammen, trækker det ned over klip slots. Installere ryglæn bunden bolte i deres huller og spænd dem med en fatning og skruenøgle. Skub den nye bageste bænk sæde ind i position mod stammen rammen, og starte alle fire bolte i hånden. Spænd dem med en fatning og skruenøgle. Trække sikkerhedsseler gennem spalterne og lægge dem over bænk. Erstatte de plast dekorative stykker (over bunden gulvet bolte), ved hjælp af en stjerneskruetrækker til at sikre skruer.

• Installer den nye forreste sæde på førerens side over monteringshullerne. VIP det op og forbinde tilbehør ledningerne af snapper dem tilbage i deres stikkene. Træk sikkerhedsseler gennem sæde slidser. Start forsiden bolte i hånden langt nok til at holde sædet på plads. Aktivere justering håndtaget og tryk ryglænet det er fuld stop. For magt sæder, midlertidigt forbinde negative batteri kabel indlæg med en ende skruenøgle, derefter aktivere auto sæde controller for at flytte ryglæn og derefter frakoble batterikabel.

• Stramme de forreste sæde bolte med en fatning og skruenøgle. Aktivere sæde justeringsanordningen for at flytte sædet frem til fuld stop-stilling. De bageste mount bolte i deres huller, og spænd dem med en fatning og skruenøgle. Erstatte de dekorative plast skjolde over de forreste og bageste mount bolte, og fastgør dem med en stjerneskruetrækker. Udføre identiske installationsproceduren på spanden passagersæde. Reconnect negative batterikabel og check for korrekt sæde drift, herunder alle sæde tilbehør.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com