Hvordan du udskifter varmelegeme kernen i en 2000 Jeep Cherokee

December 8

Hvordan du udskifter varmelegeme kernen i en 2000 Jeep Cherokee

Varmelegeme kernen i et køretøj, der er designet til at give varme til indre af køretøjet, og som enhver anden del i en bil eller lastbil det er udsat for slid og ælde over tid. Hvis varmelegeme i din 2000 Jeep Cherokee standser arbejdet, er chancer din vandvarmer kerne har blive tæret med snavs over tid eller simpelthen har slidt ud, i hvilket tilfælde det skal udskiftes. Processen er ret kompleks, og kræver et praktisk kendskab til køretøjer, samt adgang til passende kanaler til at disponere over den giftige væske i kernen.

Instruktioner

• Åbne kølerhjelmen af din 2000 Jeep Cherokee og Afmontér batteriet kabler med en skruenøgle eller socket. Find afløbsventil i bunden af køleren reservoir og placere en afløb pan direkte nedenunder. Skru ventilen lejren og lade kølevæske dræne fuldstændigt. Derudover dræne overløb tank på passagersiden af jeepen, og indstille kølevæske til side.

• Angiv passagersiden af Jeep og skubbe ryglænet, så vidt det vil gå. Brug en skruetrækker til at løsne og fjerne de skruer, der holder dashboard, trim og dash pad i sted, og sætte alt til side. Fjerne defroster aftræk samt eventuelle skruer, der holder skærmen for ventilen på plads, og kigge efter plastboks hvile under dash i passagersiden.

• Fjern de skruer, der holder varmelegeme kerne og batterihuset på firewall, ved hjælp af din foretrukne værktøjer. Når skruerne er fjernet, tage casingen ud af Jeep og adgang til klemmerne holder varmeren core på plads. Fjerne disse klemmer og lå en gammel håndklæde eller noget på passager gulvbræt skal indeholde eventuelle potentielle lækager.

• Træk varmelegeme kerne ud fra firewall, langsomt og forsigtigt, indtil du kan få adgang til de slanger, der er knyttet til enheden (indsugnings- og slanger), og fjerne dem ved at skrue de klemmer holder dem på plads. Forsigtigt trække slanger ud af rørene om kernen, og lad dem dræne over i en lukket beholder. Tag den gamle vandvarmer kerne og erstatte det med en ny.

• Vende hele processen for at installere den nye vandvarmer kerne, og refill reservoirer med nye kølervæske. Fyld din lukket beholder med gamle kølevæske fra afløbet pan og kontakte din lokale bilforhandler for at finde en certificeret recovery service til at disponere over den gamle kølervæske samt varmelegeme kernen selv.

Tips & advarsler

  • Kølervæske er et meget giftigt stof, der er ikke kun ulovligt at udluftning i atmosfæren, men også giftige for det omgivende miljø. Brug altid en professionel til at disponere over væsken. Disse virksomheder generelt annoncere ikke deres ydelser, så kontakt din lokale bil forhandleraftale eller auto-body shop for at finde kontaktoplysningerne.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com