TS ydeevne MP-8 installationsvejledning

December 28

TS ydeevne Power Play MP-8 er en eftermarkedet brændstof programmering modul for lys - og middelsvære diesel pickup trucks. Det kan øge hestekræfter op til 30 procent og brændstof økonomi med 2 til 4 miles per gallon. Når du slutter det til injektion kontrol tryksensor i en 6.0 liters omprogrammerer Ford Powerstroke, MP-8 fabrik ICP sensor til brændstof ladetryk og ydeevne. Det omfatter en interiør vælgerkontakt for at vælge stock drift, 15 procent eller 30 procent hestekræfter gevinster. MP-8 fungerer usynligt til resten af bilens elektroniske kontrolsystem og opretter nogen post i den indbyggede computer.

Instruktioner

• Montere MP-8 med sin krog og løkke tape til en under hood placering som canister bag batteriet på passagersiden eller beslaget, der sikrer kort sensor.

• Feed selector switch wiren gennem firewallen. I en lastbil med automatgear, lave et lille hul i folien af den øverste del af firewallen. Hvis trucken har en manuel transmission, lave et hul i en eksisterende gummi boot i firewallen. Ruten wire fra alle bevægelige dele eller varm motor og udstødning komponenter.

• Afbryde fabrik ledninger fra ICP sensoren på passager side ventil dækslet. Kontroller, at den lille kilegang stik kommer ud med fabrikken plug når du fjerner ledninger. Hvis det ikke sker, skal du fjerne det med nål næse tænger.

• Sæt MP-8 i ICP sensor og fabrik ledninger ind i MP-8 stikket.

• Montere omskifter til indvendige dashboard eller ratstammen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com