Sådan Fix en revnet Blackberry LCD-skærm

December 7

Sådan Fix en revnet Blackberry LCD-skærm

LCD-skærmen gør det muligt for brugeren af Blackberry til at se forskellige typer af data. Blackberry-bruger kan bruge LCD-skærmen til at rulle gennem telefonbogen eller gemme en ny ven kontaktoplysninger. Ejeren af Blackberry kan også bruge LCD-skærmen for at surfe på internettet. Mens forsøger at erstatte LCD-skærmen selv vil annullere enhver form for Blackberry garanti, kan med held udskiftning LCD-skærmen spare brugeren penge. En revne i LCD-skærmen betyder ikke at den hele Blackberry-enhed har brug for udskiftning.

Instruktioner

• Placer Blackberry på en flad overflade med revnet eller beskadiget LCD skærmen vender nedad. Fjern batteridækslet på bagsiden af Blackberry.

• Indsæt knæk af bunddækslet kanten af monokel skruetrækker. Fjern bunddækslet ved at poppe ud de fire faner holder den på plads. Skru de to skruer på de øverste venstre og højre hjørner på bagsiden af Blackberry.

• Gnid langs kanten af Blackberry med værktøjet sag-åbning at adskille forsiden og bagsiden af telefonen. Træk faceplate og tastatur fra bagsiden af Blackberry. Skru de fire skruer omkring tastaturet på Blackberry.

• Fjern tastaturet fra den bageste halvdel af Blackberry. Tag to plastik side vagterne kører op ad siderne af Blackberry. Fjerne den bageste halvdel af Blackberry væk fra bundkortet og LCD-skærm.

• Fjerne frontpladen omkring LCD-skærmen. Fjern de orange fladkabel holder LCD-skærmen på plads. Indsæt kanten af monokel skruetrækker bag den krakkede LCD-skærm til at springe. Fjerne beskadigede LCD.

• Placer den nye LCD-skærmen på sin plads. Lægger orange fladkabel til bundkortet af Blackberry. Placer frontpladen over den nye LCD-skærm. Vedhæfte bundkortet og LCD til den bageste halvdel af Blackberry. Sted plastik side vagter på siderne af Blackberry.

• Tilpasse tastatur på bundkortet og skrue i de fire omgivende skruer. Placer tastaturet over tastaturet. Lægge frontplade oven på Blackberry. Skub frontpladen sammen med bagsiden halvt. Flip Blackberry over. Skru skruer på de øverste venstre og højre hjørner. Vedhæfte bunddækslet. Sted batteridækslet på bagsiden af Blackberry.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com