Hvordan du udskifter en forret i en Nissan lastbil

July 27

Hvis du har problemer med at starte din Nissan lastbil, er der en chance for, at din starteren skal udskiftes. Identificere starte om problemet er din starteren eller dit batteri, hoppe lastbilen ved hjælp af et andet køretøj. Hvis lastbilen ikke starter og du hører en revolverende og klikkende lyd, er starteren dårlig.

Instruktioner

• Find starteren. Generelt, starteren er placeret mellem motoren og transmission af et køretøj. En anden måde at identificere starteren er at følge positive batterikabel til hvor det splitter; ene side løber til forret, den anden til generatoren. Kigge efter en del, der er halvt på størrelse med en fodbold og ligner to cylindriske stykker sammen (én cylinder er større end den anden). Hvis starteren er placeret mod bunden af motoren, skal du hæve lastbil på ramper eller jack stande.

• Fjerne den negative terminal batterikabel fra lastbilens batteri, bruge en topnøgle. Vente 15 minutter før du gør noget arbejde omkring lastbilens motor til at tillade nogen afgifter til at sprede.

• Fjerne alle dele, der forhindrer dig i at få adgang til forret på din Nissan lastbil, hvis nødvendigt. (For eksempel starteren kan placeres under luft indsugningssystem, som ofte kan fjernes af unsnapping et par klip, slanger og skruer.)

• Afbryde den elektriske tilslutning fane fører til starteren.

• Bruge en topnøgle til at fortryde bolte holder starteren på plads. Generelt er der to bolte sikre mælkesyrekultur; nogle gange er der tre, afhængigt af model af starteren. Sørg for at sætte boltene i et sted, hvor ikke vil de være tabt eller dirtied.

• Installere den nye starter på plads, og sørg for, at boltene går nemt og gnidningsfrit. Hvis de ikke gør det, kan der være en indikator for, at starteren ikke er foring korrekt med svinghjul af bilen. Hvis starteren ikke er justeret korrekt med svinghjul, vil det ikke starte bilen, når det er forkrøppet.

• Tilslut de elektriske forbindelse faner og den negative terminal batterikabel. Hvis du har fjernet eventuelle dele for at få adgang til starteren, geninstallere dem i den rigtige rækkefølge og placering. Lavere står lastbil hvis du var nødt til at hæve det på ramper eller jack for at få adgang til starteren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com