Hvordan du tilslutter min MP3-afspiller til min bil AUX-stik

May 22

Hvordan du tilslutter min MP3-afspiller til min bil AUX-stik

MP3-afspilleren har revolutioneret den måde, vi lytter til musik. Borte er dagene af slæbe bindemidler af cd'er og voluminøse bærbare CD-afspillere til at bringe din yndlings musik med dig. Bekvemmeligheden af MP3-afspillere oversætte ikke så godt til bilen, men. De fleste spillere har ikke en taler højt nok til at overdøve lyden af vejen og anvender dine hovedtelefoner er ikke sikker og nogle steder er det ulovligt. For at bekæmpe disse problemer, har mange bil stereo beslutningstagere startede, herunder et ekstra stik, så du kan tilslutte din MP3-afspiller til dit stereoanlæg og afspille din musik over din bil højtalere.

Instruktioner

• Sæt den ene ende af 3,5 mm audio kabel til AUX stikket på din bilstereo. Jack vil ligne et hovedtelefonstik og vil blive stemplet som "Lyd i," "Aux", "AUX In" eller noget lignende til der.

• Indsæt anden enden af 3,5 mm audio kabel ind i hovedtelefonstikket på din MP3-afspiller.

• Tryk på "Aux," "Kilde" eller "Funktion" knappen på din bilstereo indtil displayet på din stereo læser "Lyd i," "Aux In" eller noget lignende til der.

• Tænd din MP3-afspiller og kontrollere det som du ville gøre hvis du lyttede gennem hovedtelefonerne.

Tips & advarsler

  • Hvilken knap du trykker på til at vælge din MP3-afspiller, og hvad din bil stereo displayet viser Hvornår den er klar til at spille vil variere alt efter producenten.
  • Tilslutte din MP3-afspiller til dit stereoanlæg vil ikke oplade din MP3-afspiller eller holde det opkrævet. Hvis du vil være væk fra dit hjem oplader for et stykke tid kan du købe en biloplader for at holde din afspiller opkrævet i løbet af dit drev.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com