Hvordan man downloader Anime sange til telefonen celle gratis

December 18

Hvordan man downloader Anime sange til telefonen celle gratis

Anime sange er musik lavet for japanske tegnefilm kaldet Anime og normalt spiller i starten og slutningen af disse tegnefilm. Disse sange er normalt pop eller rock sange, mange gange sunget og lavet af meget kendte japanske musikalske kunstnere. Hvis en person ønsker at downloade disse sange og læg dem på deres mobiltelefon, er det ret nemt at gøre det med en gratis konto på en Anime music hjemmesiden.

Instruktioner

• Find en anime musik hjemmeside, der kan downloades sange. Der er mange, såsom Gendou.com, i tilgængelige på internettet. Gendou er specielt skabt for at give anime sange og selv lader du anmode sange ikke har de i øjeblikket.

• Opret en konto. De fleste musik websites kræver du at oprette en konto. Alt du behøver at gøre er Klik på "Ny konto" og oprette et Brugernavn og en adgangskode. Indtast din e-mail, så du kan registrere dig som bruger. Log ind på din e-mail konto og læse e-mailen sendt til dig. Følg instruktionerne i e-mail du modtager for at afslutte din tilmelding til webstedet.

• Gennemse webstedet, indtil du finder de sange, du ønsker. Du kan søge efter specifikke sange du søger ved hjælp af søgefeltet øverst på siden musik download. Download sangen ved at klikke på titlen på sangen. Gem dine downloadede sang til din valgte download mappe.

• Tilslut din mobiltelefon til computeren ved at forbinde ene ende af USB-kablet til telefonen og anden enden ind i USB-porten på computeren. Sørg for din mobiltelefon er tændt. Din telefon skal automatisk synkroniseres til din computer og vise sin lagerplads under ikonet "Min Computer".

• Dobbeltklik på "Denne Computer" og vælg din synkroniserede celle foretage en opringning. Vælg den mappe, du vil kopiere din musik ind i. Åbn den fil, du har gemt den hentede Anime musik i i et separat vindue. Vælg de filer du ønsker at kopiere til din telefon. Enten klip og Indsæt eller træk og slip de filer du ønsker at kopiere til din telefonbog valgte musik.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com