Sådan bruges Smart Boot Manager

March 24

Sådan bruges Smart Boot Manager

I dagens verden af flere operativsystemer er det ikke ualmindeligt at sætte mere end én OS på en bestemt computer. Partitionering af harddisken muliggør den samtidige installation af Windows og Linux, for eksempel, eller forskellige versioner af Windows.

Imidlertid kan en gang mere end ét operativsystem er blevet installeret, det være en udfordring at styre de to systemer sammen. Smart Boot Manager er et open source, OS-uafhængig boot manager. Det belastninger før operativsystemet og tillader dig at vælge hvilket operativsystem til at indlæse på en multiple-OS-system. Denne tutorial forklarer hvordan man installerer og bruger Smart Boot Manager på et Windows-system.

Instruktioner

1 Download pakkefiler fra sourceforge.net. Pak (unzip) dem til din valgte mappe.

2 Installere Smart Boot Manager. Fra Start-menuen, Vælg "Kør" og skriv "cmd". I DOS-prompten, navigere til den mappe, som du hentede Smart Boot Manager. Type "sbminst -t os -d 128". Smart Boot Manager vil installerer en engelsk version på den første harddisk.

3 Genstarte computeren. Den væsentligste brugergrænseflade vises.

mespace Angive brugerindstillinger. Dette bruger genvejstaster, som er angivet i brugervejledningen til Smart Boot Manager. (Se ressourcer.) Disse indstillinger kan du helt manipulere partitioner, herunder at ændre startrækkefølgen, skjule/vise partitioner, tilføjelse og fjernelse af master passwords og overlappe boot registrere.

5 Efter opsætning af præferencer, tryk på "F2" for at gemme ændringerne, og tryk derefter på "Enter" for at afslutte Smart Boot Manager. Computeren starter ved hjælp af de indstillinger, du har anvendt.

Tips & advarsler

  • Efter den første genstart, skal du trykke på F1 for at få vist online hjælp. Denne hjælp sektionen kan besvare næsten alle spørgsmål du har.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com