Hvordan du udskifter Disk bremseklodserne i en ' 94 Buick Regal

November 29

Hvordan du udskifter Disk bremseklodserne i en ' 94 Buick Regal

Ændre bremseklodser på din Regal kan være færdig hjemme i en time eller derunder med et par mindre værktøjer. Afhængigt af din særlige kørselsforhold kunne bremseklodserne sidste 30.000 miles eller mere. Anstrengende drivende aktiviteter såsom stop-and-go højhastighedstrafik, og daglige highway rejser slidt ned bremseklodserne hurtigere. 1994 Buick Regal har dual-stemplede bremsecalipre, så processen med skiftende bremseklodserne er lidt forskellig fra en enkelt-stempel bremse caliper.

Instruktioner

• Hæve hætte på din Regal, og Fjern hætten på bremsevæske reservoiret. Bruge en baster for at fjerne halvdelen af bremsevæske i reservoiret. Smid ikke væsken, fordi det kan genbruges, efter at du har ændret alle bremseklodserne.

• Anvende den Regal nødbremsen, og brug din lug skruenøgle til at løsne lidt lug møtrikker på forhjulet driver-side, men ikke fjerne dem.

• Hæve bil med en bil-stik, og skub jack stå i stilling på venstre for bil-stik. Løfte støtte arm på jack standeren til den samme højde på bil-stik, og returnere den låsestift for at sikre støtte arm. Du behøver ikke at fjerne stikket bil. Efterlad det på plads for ekstra støtte.

• Fjerne alle lug nødder fra dæk, og skub det ud af hubben. Sæt dæk til siden af dit arbejdsområde sammen med sin lug møtrikker at undgå misplacing dem.

• Løsn og fjern de to bolte på den indvendige side af Bremsekaliber med et stik skruenøgle. Angive en 5-gallon spand lige ved siden af bremse caliper, og skub caliper off rotoren med begge hænder.

• Fjerne den yderste bremseklods på caliper ved at skubbe det fra dens montering holdning. Det vil kræve en smule magtanvendelse i nogle tilfælde, men med en flad-head skruetrækker til at lirke det ud er OK. Fjern ikke den inderste bremseklods endnu. Den indre bremseklods kan bruges til at hjælpe dig i bunden ud både af caliper stempler.

• Placer en otte tommers C-clamp omkring bremse caliper, og vind det lukket indtil det gør kontakt med den indre bremseklods. Fortsætte med snoede C-clamp lukket indtil begge stempler bag bremseklodsen gå helt ned i deres bore huller. Fjern C-clamp, og fjern derefter den inderste bremseklods ved at poppe ud af hvert stempel. Den indre bremseklods har to metal springs på bagsiden af det at holde den i position inde hver stempel. Ingen speciel værktøj er nødvendig; puden popper bare ud ved at trække det forsigtigt udad.

• Installer din nye indre bremseklods først. Tryk ned på bremseklodsen indtil det helt sidder på begge sider i hvert stempel. Fastgør den yderste bremseklods tilbage til sin oprindelige montering holdning ligesom du har fjernet det.

• Skub Bremsekaliber tilbage over rotoren, og start hver af dens monteringsbolte i hånden til at sikre korrekt justering. Sæt dine 3/8 tommer drev momentnøgle til 80 ft-lbs., og helt sikkert Bremsekaliber på plads. Fjerne den 5-gallon spand.

• Placere dæk tilbage på navet, og spænd hver af dens lug møtrikker, indtil de er lun. Fjerens jack, og sænke Regal indtil dæk gør kontakt med jorden, men ikke alle vejen ned. Nulstille Momentnøglen til 100 ft-lbs., og fortsat stramme lug møtrikker i en stjerne mønster indtil sikker. Sænk bilen helt.

• Frigive nødbremsen, og begynde at pumpe din bremsepedalen, indtil du føler det stivne. Kontrollere bremsevæskeniveau i reservoiret og tilføje væske, hvis nødvendigt fra baster. Erstatte reservoir cap sikkert. Følg disse trin for at med held udskifte bremseklodser på de tre resterende dæk.

Tips & advarsler

  • Bremseklodser for din Regal kommer med deres foringer allerede fastgjort på grund af den måde, de er fremstillet. Mens du har Bremsekaliber fjernet, altid kontrollere din rotorer for tegn på skader og slid. Hvis de vises beskadiget, erstatte dem, mens du udfører denne reparation.
  • Efterlader en dårlig eller beskadigede rotor på din bil vil forårsage bremseklodser til at bære hurtigt.

© 2019 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com