Hvordan at rengøre en CCTV kamera linse

July 26

Hvordan at rengøre en CCTV kamera linse

Dit hjem eller forretnings sikkerhedssystem er en investering: du sætter penge ind i systemet for at holde dine aktiver sikker. Hvis du har installeret lukkede kredsløb tv (CCTV) kameraer omkring dit hjem eller forretning, så ved du, at de er værdiløse, hvis objektivet er tilsmudset eller snavset. Et tilsmudset eller snavset linse fordrejer billedkvaliteten og gør identifikation af eventuelle ubudne gæster næsten umuligt. Vær forsigtig ved rengøring dit CCTV objektiv for at undgå at beskadige dens særlige belægning, der forhindrer lysrefleksion.

Instruktioner

• Bruge en dåse komprimeret luft og blæse luft på linsen til at fjerne enhver løs snavs eller snavs. Hvis dit CCTV kamera bevæger sig fjernt at dække et område, skal du slukke magt til kameraet, så at det ikke bevæger sig på dig. Du kan sprøjte linsen, mens kameraet er monteret.

• Tør linsen forsigtigt med en mikrofiberklud tilgængelige på en optometrist office eller eye-wear butik. Disse klude er glat og vil ikke fjerne den særlige belægning på CCTV objektiv.

• Anvende en lille dab af CCTV renere at mikrofiberklud og tør forsigtigt CCTV objektiv. Check hos din lokale sikkerhed renere muligheder. Én mulighed er C-klar, en renere, som fylder i mindre ridser, forhindrer tåge samt statisk. Når du vælger en CCTV renere, Sørg for at spørge om, hvorvidt løsningen vil fjerne særlige overfladebelægninger.

• Ånde på linsen som et alternativ til at bruge CCTV renere og forsigtigt tørre det af med en mikrofiberklud. Fugt bør være nok til at fjerne snavs og snavs.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com