Hvad er en HD Ready TV?

June 3

En high definition (HD) klar TV er en tv kan vise high definition-signaler men er afhængig af en ekstern kilde, såsom en kabel- eller satellit modtager, til at behandle og konvertere disse signaler.

Historie

HDTV har været under udvikling i USA da det var første gang demonstreret i 1981, baseret på et format, lavet i Japan. Den høje båndbredde behov, konkurrerende producenter og de uoverkommelige udgifter ved producerer ikke kun tv-apparater, men den infrastruktur, der er nødvendige for at oprette og sende signalerne bremset processen.

Udvikling

Den første offentlige HD udsendelse i USA var i Raleigh, North Carolina, i 1996. Oprettelse af digital kompression teknologi og Federal Communications Commission fremskreden fjernsyn systemer bestyrelse (ATSC)'s vedtagelse af en national standard til HD banede vejen for kommercielt levedygtige HDTV sæt.

Specifikationer

HD klar tv kan vise op til 1,080 linjers opløsning, langt mere end 480 af standard-tv. De giver mulighed for en rammehastighed på op til 25 billeder i sekundet og skal have en digital, sammensat video eller high definition multimedia interface (HDMI) input til at modtage HD-signaler.

HD Ready vs Full HD

Som med de fleste nye teknologi, var tidlig HDTV sæt ret dyrt. Den højere ende modeller var fuld HD, som omfattede en HD-kompatible tuner, mens HD klar tv havde brug for en enhed med en HD tuner, såsom en kabel- eller satellit modtager, til at afkode HD-signaler.

Fremskridt

Med USA er skifter til digital-only udsendelse i juni 2009 og voksende popularitet, teknologiske fremskridt og faldende priser på HDTV-sæt, flere tv nu fuld HD, udfasning af HD Ready TV apparater.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com