Dobbelt Flange udskiftning Tips

November 20

Dobbelt Flange udskiftning Tips

Med opfindelsen af CD og MP3-afspillere begyndte hovedtelefoner fremstiller at udvikle en lang række forskellige hovedtelefon. I dag, er øretelefoner en af de mere populære hovedtelefoner muligheder. Øretelefoner er små hovedtelefon højttalere, der passer stramt ind i øret mens stadig levere lyd i høj kvalitet. Nogle øretelefoner har hvad er kendt som dobbelt flange udskiftning tips, som forbedrer lydkvaliteten og komforten i almindelige øretelefoner.

Lydisolerende

Dobbelt flange udskiftning tips er designet til at holde musikken kommer fra din mp3-afspiller i dit øre og at holde ekstern lyd---måske kommer fra passerende biler eller mennesker taler---ud af øret. De dobbelte flanger er dybest set to kupler, der fungerer som buffere mod at lade lyd lækage i eller ud af øret.

Komfort

Dobbelt flange udskiftning tips er også fremstillet af silikone. Silikone er et blødt materiale, der er meget mere komfortabel end den plast, der normalt anvendes til fremstilling af øretelefoner. Det er også meget holdbar, som tillader udskiftning tips til at hjælpe med at beskytte dine øretelefoner.

Renlighed

En bekymring med øretelefoner er, at folk ofte få ørevoks på dem og de vinden med at blive uhygiejniske meget hurtigt. Heldigvis, dobbelt flange udskiftning tips er flytbare fra ørepude og silikone materiale de er lavet af er vaskbar.

Dimensionering

Fordi alle har forskellige ører, kommer dobbelt flange udskiftning tips også i forskellige størrelser. Du kan normalt købe dem i ekstra lille/small, small/medium eller mellemstore/store. Fleksibilitet af silikone gør det muligt for dimensionering til at dække et anstændigt udvalg af øre størrelser, der er behageligt for de fleste mennesker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com