Hvordan man kan kontrollere din trådløse kort på din bærbare computer

June 28

Hvordan man kan kontrollere din trådløse kort på din bærbare computer

Hvis du ikke kan aktivere det trådløse Internet fra din bærbare computer desktop skærmen, kan der være en forbindelsesproblem med selve kortet. Den bedste måde at vide med sikkerhed er ved at kontrollere kortet via det trådløse rum. De fleste moderne computervirksomheder har designet deres laptops, så det trådløse kort er let tilgængeligt fra undersiden af computeren. Der er ingen afmontering af computeren involveret og gør det selv vil spare dig en masse penge ved ikke at tage det til en servicetekniker.

Instruktioner

1 Slå din bærbare computer og frakobl vekselstrømsadapter. Luk visningen og omdrejning computeren op og ned.

2 Afmonterer batteriet fra sin havn i bunden af computeren. Konsultere din brugervejledning, hvis du har problemer med at finde batteriet.

3 Lokalisere WiFi rum i bunden af computeren. Konsultere din brugervejledning, hvis du har problemer med at finde den. Det er generelt den mindste af tre rum på bunden af en bærbar computer.

4 Fjern skruen (eller skruer) som holder batterirummets dæksel på plads. Lift rummet dække op til at afsløre den rektangulære WiFi-kort inde. Du vil se en eller to antennekabler forbundet med havne i kortet, samt en eller to skruer, der holder kortet på plads.

5 Kontroller antennekabler og sørg for de er sat sikkert i havne i kortet. Brug derefter din skruetrækker til at stramme skruerne, som sikre kortet.

6 Udskift dæksel og skruer når du er færdig.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com