Hvordan at rengøre indersiden af et udstødningsrør

June 15

Hvordan at rengøre indersiden af et udstødningsrør

Rent inde i dine udstødningsrøret kan være en nyttig måde at holde din bil kørende. Fjernelse af løs sten og andet materiale vil bidrage til at forlænge dens levetid, og forhindre skader opstår. Rengøring inde i røret er en enkel proces, og kan ske uden behov for specialudstyr eller teknisk viden. Efter et par enkle tips, vil du kunne holde dit udstødningsrøret ren som en del af din almindelige bil vedligeholdelse.

Instruktioner

• Bruge en tør klud til at fjerne snavs fra inde i spidsen af udstødningen. Sikre, at udstødningen ikke er varmt før du gør dette. Placere rag over dine fingre og gnid indersiden af udstødning til at fjerne eventuelle overskydende snavs. Ikke dæmpe kluden, da vand i udstødningsrøret vil fremskynde de Rustende proces.

• Placer Toiletbørste inde i udstødningsrøret, og skrabe ud af udstødningsrøret. Trække enhver løs snavs eller sten, der kan være inde. Gentag denne proces, vride toiletbørste, når det er inde i.

• Gentag toilettet pensel rengøring indtil ikke mere løst snavs fjernes ved denne proces. Rengøre indersiden af udstødningsrøret ved hjælp af højspændingsforsyningsnettet igen for at fjerne nogen stykker af løst snavs, der kan være venstre, og derefter afslutte. Gentag en gang om måneden.

Tips & advarsler

  • Sikre at udstødningsrøret er cool før du forsøger at rengøre.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com