Sådan får du digitalt kabel-kanaler på LCD-TV

April 7

Sådan får du digitalt kabel-kanaler på LCD-TV

I juni 2009 skiftet USA officielt fra analog til digital-tv. Signaler for kanaler, der plejede at være tilgængelig på luften er nu transmitteres i digitalt format. Kabel-selskaber kan tilbyde disse signaler til abonnenter gennem deres kabler, hvilket normalt betyder bedre kvalitet end signaler modtages via en standard hjemmeantennen. LCD-tv'er er allerede digital, og så de behøver ikke konvertere til at gøre signalet arbejde med dem. Et kabel-abonnement kræves for en kabel-selskab kanal tilbud.

Instruktioner

• Køb en kabel TV pakke fra et lokalt kabel firma. Spørg firmaet om kanalerne der sendes via et digitalt format. Undertiden vil selskabet kræve en leje eller køb af en kabelboks.

• Stik UHF kabel kommer ud af væggen ind i bagsiden af dit LCD-TV i indgangen mærket "Antenne." TV'et har en digital tuner, som vil afhente det digitale signal. Hvis du bruger en kabelboks, kan der være en HDMI udgang samt. Det ville kræve et HDMI-kabel, som skal være tilsluttet HDMI-indgang bag på tv'et.

• Tilslut LCD-TV og en automatisk søgning for kanalerne. Denne proces varierer afhængigt af model af TV, og det normalt kan gøres fra hovedmenuen. Se i tv-manual eller producentens hjemmeside hvis yderligere oplysninger er nødvendig.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com