2008 Toyota Highlander justering specifikationer

July 21

Toyota Highlander, en af de første mellemstore crossover SUV, i 2001 og redesignet det for modelår 2008 giver det en lidt større krop og en mere kraftfuld V-6 motor. 2008 Toyota Highlander kom i flere front-hjul - og all-wheel-drev trims. Med undtagelse af camber på bagenden delte alle trims de samme justering specs.

Caster

Caster vinkel på et hjul er dybest set hældningen af en imaginær linje trukket gennem de øvre og nedre pivot leddene i rattet når set fra siden, med nul at være en lodret streg lige op fra jorden og gennem midten af hjulet. Hvis toppen af hældningen krydser til den bageste del af den lodrette streg, har det en positiv caster. Hvis toppen af bakken passerer på forsiden af den lodrette streg, så har bilen en negativ caster. For den forreste ende af 2008 Toyota Highlander, den ideelle caster vinkel +2.62 grader, men det kan variere ved 0,75 grader i begge retninger, med et kryds tolerance på 0,75 grader. Hjul er ikke justerbar på bagenden.

Camber

Camber et hjul foranstaltninger vinkel hjulet vipper når den ses fra forsiden af bilen. Hjul, vippe ud i toppen har en positive camber. Hjul, vippe i øverst har en negativ camber. Den ideelle camber på den forreste ende af 2008 Toyota Highlander er-0.63 grader men det kan variere ved 0,75 grader i begge retninger, med et kryds tolerance på 0,75 grader. Den ideelle camber til bagenden af front-wheel-drive trim er -1,0, men det kan variere ved 0,75 grader i begge retninger. Den ideelle camber på bagenden af all-wheel-drev trim er-0.6, men det kan variere ved 0,75 i begge retninger.

Toe-in

Tå af et hjul henviser til dens justering i forhold til centerlinien af bilen. Hvis forreste del af hjulet er vinklet lidt indad mod midten, så er det tåede i. Hvis det vinkler ud fra midterlinjen af bilen, så er det tåede-out. De fleste biler er designet til hjulene har en lille tå-i, og denne måling er givet i positive grader. Den ideelle toe-in for den forreste ende af 2008 Toyota Highlander er +0.07 grader, men det kan variere 0.16 grader i begge retninger. Den ideelle ramme for toe-in på bagenden er 0,24 grader, men det kan variere 0.16 grader i begge retninger.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com