Hvordan skal gentegnes oxideret fælge

March 17

Hvordan skal gentegnes oxideret fælge

Fælge, der er blevet oxideret ser beskidt, gule og kedelige---en usmagelige udseende som følge af den beskyttende klarlak bukke under for vejrlig, UV-stråler og vej snavs, der har bygget op over tid. Du kan ikke vaske eller endda polsk oxidation væk. I stedet skal du genfremstille de oxiderede fælge, før de vil se nye igen. Du kan genfremstille oxideret fælge i din indkørsel i bare et par timer ved hjælp af materialer fra dit lokale automotive dele butik.

Instruktioner

• Sand overfladen af rand med 300-sandkorn sandpapir. Holde sandpapir fladt mod overfladen. Sandet indtil du har fjernet alle af oxidation og rand ser kedelig, som angiver, at du har fjernet alle de Klarlak, der er oxideret.

• Tør randen med voks og fedt remover og en microfiber håndklæde til at fjerne alt støv og snavs partikler samt eventuelle fedt, efterladt af dit fingeraftryk---alle som kan skade malingen. Voks og fedt remover vil fordampe hurtigt. Placer malertape og papir over områder af den kant, du ikke vil spray med clear-coat maling. Dække luft ventilen stamceller med malertape at undgå clear-coat maling fra forsegling det lukket.

• Hold klar lak Sprayen 6 til 8 inches fra overfladen af fælgen. Bruge venstre til højre beslutningsforslag---ikke up-and-down. Spray ialt tre frakker clear-coat maling, vente 15 minutter mellem frakker. Fjerne malertape og papir, før den sidste pels tørrer for at forhindre papiret i at klistre til randen. Vente en dag før håndtering fælge.

Tips & advarsler

  • Ikke spray klar-coat spray i et lukket område uden ordentlig ventilation.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com