Hvordan du tilslutter en enhed

April 6

Hvordan du tilslutter en enhed

Streaming lyd fra en ekstern enhed til computerens lydkort tager kun et par simple forbindelser. Ved brug af computerens audio input stik, kan du optage lyd for senere redigering og lagring. At gøre de rigtige forbindelser mellem enheder er afgørende for at få de højeste kvalitet optagelser muligt. Når du ved, hvordan du tilslutte en ekstern lydenhed til dit lydkort, kan du nemt udføre opgaver såsom omlagt en dateret musiksamling.

Instruktioner

1/8 tomme kabel gør forbindelsen mellem din lydenhed og computeren.

Tilslut den ene ende af 1/8 tomme kabel til din computers "Linjeinput" på lydkortet. Der er normalt tre separate stik: line input, mikrofon og output. Siden du prøver at streame lyd til computeren, er "Line Input" den bare sig at du vil forbinde på dette punkt.

• Tilslut anden enden af 1/8 tomme kablet til den eksterne lydenhed "hovedtelefonstik". Jack kan også være mærket "Output," afhængigt af typen enhed, du forsøger at oprette forbindelse.

• Start afspilning på den eksterne lydenhed til at starte streaming lyd til din computer. Du skal bruge et program (et program), hvis du vil være i stand til at optage lyd, men de rigtige forbindelser er nu på plads.

Tips & advarsler

  • Giv dig selv en moderat mængde af diskenhed i din eksterne lydenhed til at få de bedste lyd resultater muligt. Du ønsker ikke at skulle gå tilbage med remastering software, når det kan undgås.
  • Hvis du bruger eksterne højttalere og forstærkning på din computer, skrue før du foretager nogen tilslutninger. Signal støj kan skade højttalermembraner på høj decibel.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com