Nikon linse fejlfinding

October 8

Nikon linse er en af bedste på markedet. Nikon-objektiver er robust, og virksomheden tilbyder stor støtte, hvis noget går galt med din linse, og du har tid til at sende det. Men hvad sker der, hvis du er på en shoot? Hurtig fejlfinding kan redde dig fra tab af tid og penge.

Renlighed

Den første ting du skal kigge på er, om linsen på din Nikon er ren. Er der pletter af snavs tilsyneladende på linsen eller på indersiden dække spejlet? Hvis der er store samlinger af støv på din linse, kan din autofokus ikke udføre korrekt. Hvis linsen ikke er ren, prøv svaberprøven det med en kontakt renere. Hvis du er utryg, udføre en rengøring, tage det til en professionel.

Fokus

Hvis du tager billeder, der kommer ud af diset og ude af fokus, selvom du er sikker på du har hånd-fokuseret korrekt eller har overladt det til autofokus, du kontrollere problemet ikke er sensor-relaterede. Skift dit kamera til single-området autofokus uden nogen prioritet som nærmeste emne eller område, og tage nogle billeder. Hvis de stadig kommer ud diset, så er sensorerne sandsynligvis skyld. Prøv at ændre kontrastindstillinger for på kroppen af dit kamera. Du vil finde hvordan man gør dette på din specifikke model ved at kigge i manualen.

Linse eller kroppen

Hvis du konsekvent får dårlige skud og har udelukket, menneskelige fejl, kan du prøve at skifte linsen du bruger med en af en lignende gøre. Hvis problemet er løst, har så du indsnævret det ned til din linse. Hvis ikke, din krop er skyld i. Check i instruktionsbogen forsynet med linse eller krop, og se hvad det antyder eller tage den til en professionel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com