2004 Chevy Impala minder om

January 7

Chevrolet Impala blev først introduceret på markedet i 1958. I løbet af 1960erne og 70 'er det forblev som en af de top valg for forbrugerne i fuld størrelse bilmarkedet. I 2000 genindført Chevy Impala på markedet som en midten størrelse sedan. 2004 model er en del af Impalas 8. generation og er en af de tidligere versioner af den opstandne Impala. Som en del af sit løbende ønske om at beskytte forbrugerne, blev flere 2004 Impala minder indledt for at korrigere fremstilling problemer.

Driftsbremse

I juni 2004 indledt Chevy en tilbagekaldelse på Impala modeller på grund af et problem på sin driftsbremse. Nogle biler blev frigivet til markedet med forkert drejningsmoment specifikationer på sin forbremse kaliberen at styretøj kno vedhæftet fil bolte. Hvis enten af bolte funktionsfejl, kan styretøj, bremser problemer resultere i et styrt. Denne tilbagekaldelse påvirket potentielt 47,991 enheder.

Brændstof trykregulator

Nogle Impala brændstof pres regulatorer frigivet på markedet blev kaldt tilbage i marts 2007. Delphi brændstof trykregulatorer er blevet solgt uden et forskudshonorar og en O-ring til at fastgøre den. Et køretøj ved hjælp af denne defekt regulator kan lække nogle brændstof, hvilket kan forårsage brand. Kun omkring 742 Impala enheder er muligvis blevet påvirket.

Styreakslen

I oktober 2008 en tilbagekaldelse frigivet angående Dorman Styreaksel for Impala. Styreakslen solgt til nogle Impala ejere havde nogle problemer med dets holdbarhed; slange og den ydre rør af skaftet kan have mangelfuldt svejsninger. Når svejsningen giver, kunne en driver miste kontrollen med styring af køretøjet, og potentialet for et crash mere sandsynligt. Potentielle enheder påvirket af dette er omkring 3,855.

Styretøj knoer

En anden Impala tilbagekaldelse blev indledt i februar 2009 på grund af defekte Dorman udskiftning styretøj knoer. Styretøjets fingrene blev solgt for reservedele og blev bemærket for at bære en potentiel defekt i materiale og design. De defekte knoer kan medføre tab af betjeningsindretning, som kan muligvis resultere i et styrt. Alt 979 enheder er blevet potentielt påvirket af denne tilbagekaldelse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com