Sådan gendannes en 65 Mustang

October 30

Sådan gendannes en 65 Mustang

Ford lancerede pakken GT for sin Mustang linje i 1965. Dobbelt-udstødning og trompet udstødningsrør fandtes kun på fire-tønde V-8 magt tog indtil 1967, hvornår pakken GT udstyr kunne føjes til to-tønde V-8 motor. En anden mulighed i denne modelår var tilføjelsen af mærkevarer image kører heste på sæde vinyl. År 1965 også bragte de første Shelby GT-350. Denne race bil inspireret køretøj kunne købes på nogen Ford forhandler, og mere end 500 blev produceret for at modelår. Mustang blev en af de mest populære nye biler i historie.

Instruktioner

Kom godt i gang

• Bestemme specs for 1965 Mustang blive restaureret for at identificere den oprindelige motor, udvendige farve og interiør trim. Tjekke udvendigt for rust og andre skader, især nedenunder, som tidlige Mustangs var tilbøjelige til at rust i undervognen.

• Start motoren og tage en prøvetur. Kontroller alle systemer for at kontrollere de er i stand. Hæve og sænke toppen for en Cabriolet.

• Finde et sted at gøre genoprettelsen af Mustang. Det bør være stor nok til at holde køretøjet, mens der tages fra hinanden samt værktøj og dele til genoprettelse

Restaurering

• Vælg en del af køretøjets karrosseri at adskille. Tage billeder under denne proces til at bruge som reference senere når ompakke Mustang. Fjerne alle maling og fedt fra hver del, som det er blevet fjernet. Inspicere hver del for rust og foretage reparationer efter behov. Udskifte dele, hvis skader ikke kan repareres.

• Sætte afsnittet afmonterede sammen og gå videre til en anden del af Mustang. Gentag indtil hele kroppen er blevet strippet og repareret.

• Udskift alle dele i motoren eller andre systemer, der ikke kan repareres. Bruge dele bestemt til 1965 modelår, såsom de tilføjede tågelygter på gruppen GT udstyr eller generatoren i stedet for en generator.

• Afgøre, hvilke dele skal være udskiftet eller repareret på indre af Mustang. Kraterets Pony, der Fremhævede mærkevarer running-heste billedet af Mustang på sædebetræk var tilgængelige i 1965. Udnytte oprindelige dele såsom fem-gauge instrument panel eller træ-korn rat.

• Vælg en af de 17 udvendige farver i 1965 model. Male ydersiden af køretøjet i et godt ventileret sted. Tilføj nogen detaljer, efter behov, såsom en stribe langs panelet rocker.

• Vedhæfte alle resterende dele, som spejle, antenne og applikationerne. Ren indre af køretøjet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com