Rotoren bremse specifikationer

September 9

Rotoren bremse specifikationer

Næsten alle biler på vejene bruger i dag skivebremser, på forsiden, hvis ikke på alle fire hjul. Skivebremser udnytte et sæt calipre at presse ned på et sæt bremseklodser på begge sider af deres af rotorer (diske). Skivebremser tilbud langt bedre køling og levetid end tromlebremser, hvilket er en afgørende faktor i tab af bremsevirkning, eller bremse falme, under kraftig brug.

Bolten mønster

Bolten mønster er den største afgørende faktor om, hvorvidt en bestemt rotor vil passe din bil. Bolten mønster refererer til antallet af hjulet studs, afstand mellem knopperne og stud diameter. For at måle en hub med et lige antal bolte (fire, seks, otte eller 10), måle fra midten af ét hjul stud til midten af stud direkte overfor det. Ved ulige antal måle bolt mønstre fra bagsiden af en stud til midten af stud tættest overfor det.

Solid eller ventilerede

Brød rotorer kan være fast eller slidsede, men solid rotorer anvendes normalt kun på meget letvægts anvendelser som motorcykler. En solid rotoren er lige, hvad det lyder som: en solid skive af jern eller stål med en friktion for bremseklodserne på begge sider. En ventileret bremse rotoren er hovedsagelig to tyndere skiver sæt fra 1/4 til 3/4 af en tomme fra hinanden og forbundet i midten af et sæt af "skovle" udstrålende ud fra center hjulnavet. Skovle forårsage rotoren, selv at opføre sig som en centrifugal luftpumpe mens spinding, udvisning af varm luft og giver bedre afkøling.

Cross-boret eller kærv

Bortset fra ser godt, bidrage cross-boret og kærv rotorer til at forbedre bremsevirkning på lignende men lidt forskellige måder. Kærv rotorer udnytte en række bagud-skrå slots i bremse rotorens overflade for at tegne gasser væk fra mellem bremseklods og rotor overflade. Disse gasser (udsendes af bremseklodsen) holder bremseklodserne fuldt kontakter rotorens overflade. Cross-boret rotorer (rotorer med huller boret ind i dem) gøre ligeså genstand men udføre en tillægstold. Hullerne i rotorerne aktiverer ensartet luftstrøm gennem udluftet rotoren skovle og hjælpe for at køle rotor diske fra begge sider.

Diameter

Bremse rotordiameter spiller en rolle i bremsevirkning, men det kan ikke være så meget som du tror. Bremse diameter refererer til afstanden i inches fra den ene side af rotorens ydre kant til anden kanten. Mens en større rotor giver bremse caliper vil lidt mere indflydelse på rotoren, at øget gearing kun åbenbart som øget bremseevne, hvis resten af systemet er op til opgaven. Større rotorer er designet til at mindske bremse fade med mere effektiv lagring og sprede varmen.

Materiale

Duktilt jern eller stål, som de fleste rotorer er lavet af vil modstå kun så meget varme før deformering. Nogle højtydende biler bruger keramik-metallic rotorer, der kan modstå tusindvis af grader af vedvarende varme samtidig bibeholde deres strukturelle integritet. Hvis du ser en racerbil kommer ud af et hjørne med rotorerne glødende røde, så er odds disse rotorer er keramik-metallic.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com