Sådan installeres DVT 32 Plus en parabol

August 5

Sådan installeres DVT 32 Plus en parabol

Installation af DVT 32 satellitmodtager plus parabol kan være en kompliceret proces ofte overladt til professionelle installatører. Men det kan være dyrt. Du kan udfylde en DVT 32 satellit-parabol og receiver installation uden professionel hjælp. Du behøver ikke nogen forudgående satellit eller elektronik installationen erfaring for at montere og sigte din parabol og stik i din receiver.

Instruktioner

• Spejde ud et område for DVT 32 parabolantenne. Denne potentielle montering område skal være fri for snavs. Mulighed for en flad, plan montering overflade nogen store forhindringer i den nærhed, der kan have en negativ effekt signalmodtagelse til fadet. Sådanne hindringer omfatter, men er ikke begrænset til, træer og elledninger.

• Montere DVT 32 parabolantenne. Det er pre-lavet bolt huller på sin base. Indsæt de medfølgende bolte, ved hjælp af en boremaskine til Fastgør parabol til området montering.

• Tilslut det koaksiale kabel "ANT OUT"-porten på bagsiden af den parabol mast. Det koaksiale kabel er den sort, enkelt-strenget kabel, der leveres sammen med den medfølgende DVT 32 satellitmodtager.

• Køre koaksialkabel inde til dit tv. Bekræfte, at den medfølgende satellitmodtager er tæt på eller på toppen af dit TV sæt derefter anden enden af en koaksialkabel i "ANT IN"-porten på bagsiden af modtageren.

• Tilslut modtageren til dit TV via det medfølgende composite kabel. Dette kabel er en form for standard audio/video-kabel, der tillader kommunikation mellem modtageren og TV. Hver ende af composite-kabel har et sæt af multi-farvede stikben. Hvert sæt har en rød, en hvid og en gul gren. Der matchende røde, hvide og gule composite porte på bagsiden af TV'et og modtageren. Foretage tilslutninger i overensstemmelse hermed, pas på ikke for at skifte op for farverne. Sæt ét sæt tænderne i modtageren. Tilslut den anden til tv'et.

• Find power kabel udvidelse ud af bagsiden af modtageren. Sætte den i en stikkontakt, så Tænd for modtageren og TV. Modtageren vil tage et par minutter hen til boot oppe.

• Brug fjernbetjeningen til dit tv til at vælge indstillingen "Signalmåler" fra menuen satellit-receiver, der vises på TV. Gå tilbage til din parabol uden for, forlader en ledsager med tv'et.

• Begynde at justere retningen af din DVT 32 parabol til at opnå en stærk signalmodtagelse. Foretage azimuth justeringer til fadet. Disse er venstre og højre tweaks til orientering af fadet. Foretage disse justeringer trinvist. Vent et par sekunder efter hvert par af justeringer for din ledsager betænkningen. Måleren signal vil måle disse justeringer og opdateres i realtid, forudsat du med oplysninger om, hvordan lukker du er til at nå de rigtige koordinater med din parabol peger og hvor stærk din nuværende signal er. Brug måleren signal som en guide i at foretage yderligere azimuth justeringer. Hvis du mangler en ven til at fungere som en ledsager, vil du nødt til at gå og tjekke på måleren selv efter hver få ændringer til fadet.

• Start justering af elevation orientering af DVT 32 parabolantenne. Denne orientering afspejler op og ned positionering af fadet. Gøre højde justeringer til DVT 32 parabol på samme måde som du gjorde dine justeringer af Azimut. Fortsætte med at foretage justeringer, indtil måleren signal viser fadet har peger de rigtige koordinater.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com