Hvordan du udskifter en hoved pakning på en GL 1100 Gold Wing 1

April 9

Hvordan du udskifter en hoved pakning på en GL 1100 Gold Wing 1

GL1100 Gold Wing blev introduceret i 1980 og var baseret ud af GL1000. GL1100 var udstyret med en 1,085-cc forskydning, vandkølet imod, fire-cylindret motor. Højtydende ventil timing og 30-mm boring karburatorer bidraget til sit velfortjente ry af kraft og pålidelighed. Udfører motor reparationer, er såsom generel vedligeholdelse og løbende justeringer, i almindelighed ikke vanskeligt på denne motorcykel. Udskiftning af Toppakning er imidlertid en udfordrende reparation job. Denne reparation job kan gøres uden at fjerne motoren fra motorcyklen.

Instruktioner

• Løft motorcykel på center støtteben. Løbe kølervæske fra petcock i bunden af køleren ned et afløb pan. Bortskaf den brugte frostvæske i overensstemmelse med lokal bortskaffelse love. Fjerne de sorte bolte i bunden af køleren og skub radiator frem. Fjern tændrøret ledninger fra tændrør og sæt dem til side.

• Fjern de otte bolte holder plast knastaksel bælte dækker. Fjerne knastaksel bælte dækker og sæt dem til side. Mark positionen af cam kædehjul med en tic-mark på motorblokken og et tilsvarende mark på knastaksel-tandhjulet. Løsne timing bælte tensioners og fjerne tandremmen.

• Fjern brændstofpumpen, hvis arbejder på højre side af motoren. Fjerne elektronisk tænding reluctor og dække hvis arbejder på venstre side af motoren. Fjerne de fire bolte holder ventildæksler og afsætte dækker. Fjerne de fire bolte landbrug nede indsugningsmanifolder.

• Fjern seks bolte holder rocker aksel dækker og fjern rocker skakter. Fjern de to bolte holder knastaksel trisse bagpladen. Tryk på rocker skaft med en gummihammer, hvis det er nødvendigt at hjælpe med fjernelse.

• Fjerne udstødning manifold bolte. Fjerne seks 10-mm cylinder hoved bolte og en lille 6-mm bolt nederst på hovedet. Tryk på hovedet ned ved hjælp af en gummihammer. Bump motoren med starteren, hvis lederen er svære at fjerne. Denne metode bruger den naturlige komprimering af motoren til pop hovedet løs.

• Fjerne olie drøvling blænde fra krumtaphuset. Fjerne alle spor af gamle toppakning med en pakning skraber og rag. Sikre blok og hoved parring overflader er rent, skinnende og alle spor af den gamle toppakning er fjernet. Ren olie drøvling og sikre ingen slam eller andet snavs i blænde passage i blokken. Ren alle kulstof fra hovedet ved hjælp af en stålbørste og skraber. Tjek for hoved kontrollere for revner eller andre skader. Reparere problemer med hoved som krævet.

• Installere den ren olie blænde ved hjælp af to nye O-ringe. Udskift O ringe på hovedet vandledningen med nye og smøre dem med motorolie. Installere hovedet på blokken fingre stramt ved hjælp af en ny toppakning. Brug ikke nogen form for sealer på pakningen, det skal installeres tør.

• Spænd de seks 10-mm hoved bolte til 40 ft-lb med en momentnøgle i en kryds og tværs mønster. Installere 6-mm bolt i bunden af hovedet og drejningsmoment til 10 ft-lb. Installer indsugningsmanifolder med de korrekte bolte. Sikre de mangfoldige O-ringe er i god stand eller Udskift efter behov.

• Installere knastaksel i hovedet og stramme seks knastaksel bolte til 21 ft-lb. Installer knastaksel trisse tilbage plade ved hjælp af en ny pakning og spænd bolte til 9 ft-lb. Installer de nye timing bælter ved hjælp af justering mærker fra trin 2 som reference. Spænd ned timing bælte justeringsanordninger, når alt er linet op. Sikre, at alt er korrekt, før du fortsætter til næste trin.

• Installere den elektroniske tænding reluctor og dække plade eller brændstof pumpe som krævet. Erstatte udstødning manifold bolte. Erstatte ventil dækslet og radiator bolte. Fylde radiator op til det anbefalede niveau med nye frostvæske. Erstatte tændrør ledningerne på tændrør.

• Start motoren og kontrollere for lækager i kølesystemet. Tilføj kølervæske som nødvendigt, når motoren varmer på normal driftstemperatur.

Tips & advarsler

  • En plastik spand kan bruges til at holde alle dele fjernet fra motorcyklen. Dette beskytter delene fra både skader og utilsigtede tab.
  • Udstødning gasser kan forårsage dødsfald eller alvorlig sygdom. Virker kun i et godt ventileret område.
  • GL1100 motoren bruger en meget præcis pasform mellem ventil og stempler; manglende korrekt indeksere knastaksler, når installation af tandremmen vil resultere i øjeblikkelig og katastrofale motoren skader.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com