Sådan foretages fejlfinding af en Dodge Neon motor

May 15

Sådan foretages fejlfinding af en Dodge Neon motor

Fejlfinding en Dodge Neon motor er udført i trin, alt efter hvad problemet er. Fejlfinding i forbindelse med en no-start tilstand er forskellig fra fejlfinding fra en tilstand, hvor motoren kører, men kører dårligt. En motor, der har brug for tre ting til at køre ordentligt--luft, brændstof og gnist. Hvis selv en af tingene, der mangler eller er i den forkerte mængde, motoren vil ikke køre korrekt, og i de fleste tilfælde vil ikke starte.

Instruktioner

• Sikre, at batteriet har batterispænding (12 volt). Hvis batteriet har mindre end 12 volt, oplade batteriet. Hvis køretøjet begynder, skal du kontrollere generatoren af rørende den voltmeter sort bly til den negative indlæg og rød bly til de positive indlæg. Tænde lys og aircondition eller varme. Hvis voltmeter viser mindre end 14 volt, og batteriet er fuldt opladet, skal du erstatte generatoren. Generatoren er placeret på forsiden af motoren. Neon bruger en serpentine bælte, så sørg for at du har en bælte diagram (mærkat på emhætten eller ejerens manual hvis mærkaten mangler) så du kan dirigere bælte korrekt.

• Kontrollere, om køretøjet er uden gas. Hvis køretøjet har masser af gas, skal du kontrollere hvis gas er at komme til injektorer og ind i motoren ved at fjerne fælles landbrugspolitik fra Schrader ventilen på brændstof linje (i nærheden af ventildæksel på en Neon). Lægge rag under Schrader. Skubbe ventilen i, ved hjælp af Phillips skruetrækker. Har en ven, krank motoren. Hvis brændstof skyder et par fødder i luften, er problemet ikke i brændstofpumpen, brændstofpumpen relæ eller de elektriske komponenter for brændstofsystemet.

• Åbne gas cap, hvis brændsel ikke skyde, eller hvis det kun dribler ud når du er færdig med den tidligere test. Sætte øret i nærheden af åben brændstof døren. Har en hjælper slå tasten. Hvis brændstofpumpen er i orden, vil du høre det i to sekunder. Hvis du ikke kan høre det, slå tasten i fem sekunder, derefter tilbage på to sekunder. Neon er computeren slukker brændstofpumpen efter to sekunder hvis det ikke gør fornemme startbetingelsen. Hvis du ikke kan høre brændstofpumpen, kontrollere brændstofpumpen relæ ved sondering sine forbindelser med voltmeter. Brændstofpumpen relæ på en Neon ligger i nærheden af førerens side fenderwell. Én terminal bør have magt kun med nøglen to sekunder eller konstant strøm hvis motoren starter.

• Kontrollere for gnist hvis brændstofsystemet tjekker OK. Fjerne en af tændrør ledninger. Stick det ekstra stik i enden af tændrør ledning. Lægge tændrøret med en god begrundelse. En god jorden er noget, der er metal, så længe det ikke chrome eller aluminium. Nogle Neons har en aluminium ventil dækslet, så hvis du ikke ser en gnist, når du bruger ventildæksel, prop stikket på motorblokken. Har en hjælper, krank Neon over, mens du ser for gnist. Hvis du ser den gnist gnistdannelse, arbejder tændingssystemet.

• Tjek tandremmen ved at åbne olie fylde cap på dækslet til ventilen. Når man ser inde, kan du se knastaksel. Har en hjælper tænder bilen. Hvis knastaksel bliver, er tandremmen ikke brudt. Kontrollere hvis tandremmen er off en tand ved at fjerne dækslet timing bælte (på en Neon, det er på forsiden af motor, som står over for passager side fenderwell) og foring timing mærker op til mærker på hovedet. Når motoren er på top dead center (stempel i #1 cylinder er hele vejen til toppen af cylinder Boring), skal timing mærker linje. Line timingen markerer fra "bumping" motoren med nøglen.

• Tjek edb-systemet, hvis alle andre systemer tjek, og bilen starter, men kører dårligt. Sæt kode læser i stikket under dash (under eller lige til venstre for rattet på en Neon). Tryk på "Læs." Match kode på læseren med koden på arket kode, der kommer med læseren. Reparation efter behov.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com