Hvordan sammenligne et barn Locator og GPS Locator for børn

April 2

Hvordan sammenligne et barn Locator og GPS Locator for børn

Drage fordel af forskud i placering-baseret teknologi ved at vælge en GPS locator eller barn locator for dit barn. Overvej og sammenligne standard og bonus funktioner af disse locators samt omkostninger og holdbarhed til at hjælpe dig med at beslutte. Men husk, at tale med dit barn og forberede dit barn forud for tid bare i tilfælde er den første ting at gøre, uanset om du investerer i et barn locator eller en GPS locator for børn.

Instruktioner

• Bruge vagtholdet GPS locator for dit barn under en alder af 9 eller 10. Varsel enheden er designet til at tjene som og ligner en faktiske digital ur, så er det egentlige formål er ikke let genkendelige.

Indstille ur med sikkerhedszoner for et barn for dag og nat aflæsninger. Noter, hvis barnet går uden for disse områder, eller hvis bæltet af locator er åbnet eller tvangsfjernet; det enten betingelse gælder, en alarm vil straks sendes til dig via SMS-besked til din mobiltelefon og din e-mail med placeringen af enheden. Find disse GPS locators for børn og en overkommelig månedlig abonnementsservice på lok8u.com.

• Købe en mini GPS real-time tracking enhed med 15 sekunders placering opdateringer til et ældre barn eller teen. Bemærk de meget holdbare, vandafvisende kompakt størrelse tracker passer perfekt i en jeans lomme eller pung og kommer med en panik knap aktiveres efter kun en 2 anden hold. Find denne GPS locator for børn på brickhousesecurity.com. Sørg for at også sammenligne det månedlige abonnementsservice og hvad det indebærer.

• Holde styr på familiemedlemmer og venner ved hjælp af den gratis service fra Google. Gå til Google.com/latitude eller se videoen nedenfor i linket under ressourcer for at se, hvordan det virker. Bemærk denne gratis service naturligvis ikke give de specifikke detaljer om beliggenhed som de ovenstående GPS locators for børn, men det kan tjene som fred i sindet, især for forældre til teenagere ude omkring på byen.

Husk at alle mobiltelefoner fremstillet efter 2005, var forpligtet af FCC GPS locator mulighed. Undervise dit barn eller teenager at straks ringe 911 på deres mobiltelefon og nødhjælp vil være der, selv om barnet ikke kan give operatøren adressen.

Tips & advarsler

  • Real-time tracking betyder du kan faktisk se enheden bevæger sig på en kort på internettet.
  • Google Latitude kan ikke arbejde med din nuværende celle foretage en opringning og du skal tilmelde dig til blive medlem af Google til at bruge den gratis service. Også, tjek med planen udbyder til din mobiltelefon til at spørge, hvis der er nogen anvendelsesgebyrer før du installerer Google Latitude.
  • Disse enheder bør aldrig påberåbes til at erstatte BØRNESIKKERHED teknikker ansat og praktiseret og talte om af familiemedlemmer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com