Hvordan at rengøre en magnetventil forret

August 21

Hvordan at rengøre en magnetventil forret

Hvis din starteren synes at være træg eller ikke, skal den muligvis udskiftes. Du kan fjerne starteren og få det afprøvet på en auto dele butik. Hvis test starteren bestemmer, at det ikke er slemt, det kan bare skal rengøres. Når starteren er fjernet fra bilen, kan du adskille det og rense det nemt med fælles værktøjer. Rengøring ud eventuelt støv, kan skidt og snavs fra dele af din starteren forbedre forbindelser og funktion, så du sparer penge på en unødvendig udskiftning.

Instruktioner

• Placer starteren på en ren og flad overflade. Rengør den ydre tilfælde af starteren med et smøremiddel renere og en slibesvamp eller lys børste. Dette vil forhindre alle forurenende stoffer i at komme ind starter komponenter, når du tager det fra hinanden.

• Fjern de to bolte på den ydre ende af starteren ved hjælp af en skruenøgle eller stikket og skralde. Disse bolte er alt sikrer startmotoren sammen. Boltene er lange, så det vil tage et minut til at bakke dem. Afsat bolte i et sikkert sted efter rengøring dem med smøremidlet renere og en klud eller pensel.

• Trække starteren fra hinanden i tre sektioner. Motoren vil adskille nemt når fastholde bolte er fjernet. De to yderste ender vil komme ud forlader den indvendige cylinder som den tredje stykke.

• Ren hver komponent omhyggeligt med smøremiddel renere og en slibesvamp, lys pensel eller klud. Hvis der er snavs eller snavs sidder fast i et område, slibesvamp eller børste vil hjælpe med at bryde det løs med renere. Ellers, den bløde rag bør arbejde godt med renere.

• Saml starter komponenter til den samme retning, de var i da du afmonterede motoren. Geninstallere fastholdelse bolte og spænd dem sikkert med en svensknøgle eller stikket og skralde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com