Hvad er et afsnit i Microsoft Word?

December 13

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram i brug rundt om i verden. Det kan du ikke kun skrive dokumenter, men også stil og udskrive dem fra inden for det samme program. Punkt er ord-fyldt dele af alle tekst-baserede dokumenter. Du kan også indsætte dem med visuelle elementer, såsom billeder, tabeller eller diagrammer.

Stk.

Et punkt, til Microsoft Word formål, er enhver enkelt uafbrudt blok af tekst, du skriver uden at trykke på "Enter"-tasten. Hvis du vælger "Vis stk./formateringsmærker" i din version af Microsoft Word, vil du se en "¶" symbol i slutningen af hver blok af tekst som Word anser for at være et afsnit.

Formatere afsnit

En af indstillingerne for formatering og stil i Word er at anvende alt på afsnit. Hvis du vælger ingen tekst før ændre formatering, anvendes Word dine ændringer på hele dokumentet. Hvis du kun vil disse ændringer skal gælde for et enkelt afsnit eller en enkelt del af et afsnit, dog skal du blot vælge, hvad du ønsker at ændre på forhånd. For at markere tekst, svæve musemarkøren over hvor du ønsker at starte, så tryk på venstre museknap ned og holde den. Flytte musen til at fremhæve den tekst, du vil ændre mens du holder den venstre museknap. Slip knappen, når du kommer til slutningen af den tekst, du vil markere.

Overvejelser

Afsnitsformatering kan omfatte ting som linjeafstand, ordafstand og listeformatering, herunder indlede individuelle listeelementer med punkttegn og tal. Dette adskiller sig fra dokumentets formatering, som omfatter ting som margenbredde, paginering og justering. Også, enhver word blok overhovedet anses et afsnit af ordet---eller ej din engelsklærer ville overveje det en gyldig punkt. Det er derfor, det er altid vigtigt at læse korrektur på dine Word-dokumenter før du sender dem, uanset om det er til skole eller arbejde.

Gå ikke i panik

Når du fremhæver et afsnit, kan du ved et uheld ramte en anden tast på tastaturet, mens du bevæger musen. Hvis du gør, forsvinder hvad du har fremhævet, forlader mærket af uanset nøglen du har ramt på sin plads. For eksempel, kan "eeeeeeeeeeee" vises, hvis du holdt "e"-tasten nede. Hvis du trykker på "Backspace" eller "Slet" tasten, kan du blot slette den tekst, du har markeret. Ikke i panik i denne situation. I begge tilfælde blot holde "Ctrl"-tasten nede og trykke på "z." Der genindlæser din tekst til sin tidligere tilstand, hvilket betyder, at din dyrebare stk. igen lige som det var før din uheldige at skrive uheld.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com