Instruktioner til OBD-2 Skan værktøj

January 13

Instruktioner til OBD-2 Skan værktøj

I 1996, den amerikanske bilindustri flyttet til en standardiseret diagnostisk system med hensyn til reparation af biler. Før 1996, var edb motor diagnostiske systemer designet til særlige bilfabrikanter og deres specifikke systemer. Disse første generation egendiagnosesystemer omtales nu som OBD-1. I den nye standardiseret system, eller OBD-2, kan et scanningsværktøj hente "ventende" og "trouble" koder for at diagnosticere motorproblemer i OBD-2 kompatible køretøjer. Driften af værktøjet til scanning er forholdsvis enkel. Selv om systemet er standardiseret, der er små variationer af scanner brand og brugere bør altid konsultere værktøjets manual.

Instruktioner

• Konsultere din manual til præcis operationstrin, før du fortsætter. Knappen konfigurationer er forskellige af mærke af scanneren, og deres programmering og operationelle systemer er alle forskellige. Mens du høre din manual, lokalisere de generiske OBD-2 kode beskrivelser. De fleste manualer vil have dem, som regel mod bagsiden og i et tillæg. Gør dig bekendt med scannerens læse-out ikoner, med særlig vægt på hvordan scanneren vil differentiere mellem trouble koder og koder.

• Sidde bag en computer, åbne din webbrowser, og navigere til en webside, notering producenternes supplerende OBD-2 koder. Din scanner manual vil sandsynligvis kun have de generiske koder universelle for alle køretøjer, og bilens manual vil ikke have disse koder. Udskrive de supplerende koder. Hvis du har en Haynes reparation Manual for dit køretøj, kan du springe dette trin.

• Åbne bilens førerdøren side og placere scannerens manual og i trykte materiale ind på passagersædet. Indsæt din nøgle i bilens tænding, men overlade det unturned. Du vil vende tilbage til centrale og de trykte materialer senere.

• Find Data Link Connection i dit køretøj. Dette er en standard diagnostiske havn findes i alle OBD-2 kompatible køretøjer. Det har 16 pin-modtagere og er normalt sort eller grå. DLCS nøjagtige placering varierer afhængigt af mærke og model, men det er som regel under instrumentbrættet og et sted mellem panelet venstre kick og speederen. I nogle køretøjer, vil det være i en speciel overdækket rum.

• Tilslutte din scanningsværktøj til DLC. Det er det punkt, hvor variationer i scanner operationer begynder. Nogle scannere vil fornemme det diagnostiske system og tænde automatisk. Andre skal være tændt ved at trykke på en power-knap.

• Drej nøglen i bilens tænding. Nogle scannere behøver kun det elektriske system på, mens andre har brug for motoren i gang.

• Indtast en kommando til at "læse", "scan", eller "Hent". Nogle scannere vil automatisk gøre dette.

• Kig på scannerens udlæsning skærmen og skelne mellem hvad der er en ventende kode og hvad er en ballade kode. Når OBD-2 systemet registrerer en fejlfunktion, det tildeler den en kode men klassificerer det som "afventer". Hvis problemet fortsætter, bliver koden omklassificeret som "problemer" eller "fejl" og køretøjets check engine lyser. Altid være opmærksomme på problemer med koderne først.

• Consult det trykte materiale og scannerens manuelt for at finde en beskrivelse af de problemer, der påvirker dit køretøj. Med disse oplysninger, kan du bestemme om du skal tage køretøjet til en mekaniker eller hvis du kan udføre reparationerne selv.

• Slukke for køretøjets motor og/eller elektriske system. Sluk scanneren og fjerne det fra DLC.

Tips & advarsler

  • OBD-2 scanningsværktøjer er bredt tilgængelige på auto butikker og forhandlere med automotive afdelinger. Nogle garager kan frit låne deres. Mange garager, dog opkræve diagnostiske gebyrer.
  • OBD-2 scannere kan ikke læse eller diagnosticere airbags, ABS bremser, tire pres skærme eller nogen af de andre diagnostiske systemer i køretøjet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com