Forskellige typer af RAM-hukommelse

June 27

Forskellige typer af RAM-hukommelse

RAM eller random-access memory, er en lagerenhed for computerdata. Oplysningerne gemmes på et kredsløb system ligger inden for en computers harddisk, eller det kan være en ekstern enhed som et flash-drev eller ekstern harddisk. Random access henviser til data, der kan hentes og bruges når som helst og fra ethvert sted og uden at behøve andre data til at fungere.

Hvordan RAM virker

RAM er en skrive-stand hukommelsessystem, hvor brugeren kan gemme, hente, bruge og slette data. Det er undertiden forveksles med ROM, read only memory, som er en form for lagring af data, computer-brugere kan ikke få adgang til, og er normalt bruges til BOIS og system filer.

RAM er som regel en form for flygtig hukommelse, hvilket kræver en form for strøm til dataene, der gemmes eller hentes. Med andre ord, skal RAM-enheden være tilsluttet en computer, der er tændt, for at enheden til at arbejde. Der er fire grundlæggende typer af RAM hukommelse.

SRAM

Statisk random access memory, eller SRAM, er en flygtig skema i kredsløb-baseret computerhukommelse. Ordet statisk i titlen refererer til, at denne form for hukommelse ikke skal opdateres løbende. I et SRAM enhed, data konverteres til bits og opbevares i små transistorer. SRAM er en af de dyreste former for RAM, og kan findes i mobiltelefoner, bærbare computere, arbejdsstationer og kabelmodemer.

DRAM

Dynamisk RAM eller DRAM, er en form for flygtige computerhukommelse, der lagrer data i et integreret kredsløb. Begrebet dynamisk henviser til dens skal opdateres regelmæssigt siden kredsløb har tendens til at miste hukommelse over tid. DRAM kredsløb er billigere at fremstille end SRAM transistorer, og kan holde en betydeligt større mængde hukommelse. På grund af dens lavere omkostninger, DRAM-HUKOMMELSER er den mest populære form for RAM hukommelse, og kan findes i næsten enhver form for elektronisk enhed.

USB Flash Drive

En USB opblussen drive eller opblussen eller memory stick, er en bærbar RAM hukommelse opbevaring indretning. Flash-drev er tilgængelige, når den er tilsluttet til en computer via en USB-port. Oplysningerne gemmes på en printplade, der er placeret inden for plast casingen. Data gemt på et flashdrev kan nemt overføres mellem computere.

SSD

En solid state-drev eller hukommelseskort, er magen til et flashdrev i sin lille størrelse og bærbarhed. Data er gemt på en gedigen påstå kredsløb indkapslet i plast. Kortene er flytbare former for hukommelse opbevaring, som kan tages ud af enheder og overføres til andre enheder. SSD kort er almindeligt anvendt i digitalkameraer, gaming hjælpemidler og mobiltelefoner som en ekstra kilde til hukommelse opbevaring.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com