Sådan opbevarer kamera objektiver

March 22

Sådan opbevarer kamera objektiver

For det meste, kameralinser er temmelig holdbare og designet til at modstå nogle minimal udsættelse for støv og fugt. Dyrere professionelle objektiver vil have øget sæler og overfladebehandlingsmidler formuleret til at modstå en højere grad af eksponering til moder natur. Hvis du ikke vil bruge dine linser i en længere periode af tid, er der et par ting du kan gøre for at holde dem sikkert og har dem klar til brug næste gang.

Instruktioner

• Ren de forreste og bageste glaselementer på din linse. Brug en mikrofiberklud linse til at gøre dette, og gør det forsigtigt i et tørt rum med minimal støv. Hvis du har en 1A dagslys filter på forsiden af din linse, nu er et godt tidspunkt at fjerne det, clean det og re-vedhæfte det til linsen.

• Placere linsen hætter på forsiden og bagsiden af din linse. Linsen hætter vil ikke kun beskytte glasset og forhindre støv fra at komme i--den bageste hætte også vil beskytte de elektriske kontakter, der er en del af moderne autofokus objektiver.

• Læg linsen i en linse pose, og omfatter en eller to små silica gel packs i linse pose så godt. Disse små pakker er designet til at absorbere eventuel fugt i posen.

• Sætte linsen poser i en lufttæt beholder, der også har to eller tre silica gel packs. Luk beholderen og gemme i et køligt, tørt område i dit hjem.

Tips & advarsler

  • En linse skal være helt tørt, før du lægger det væk. Hvis linseelementer er snavset og skal du bruge en linse-rengøring løsning, lad linsen tørre grundigt før du gemmer den.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com