Sådan køber du brugt Verizon Cell Phones

March 4

Sådan køber du brugt Verizon Cell Phones

Køber brugt Verizon cell phones er en fantastisk måde at bo på budgettet og samtidig få funktioner, du kan lide. Det giver også dig at købe pensioneret mobiltelefoner, der ikke bliver gjort noget mere, men stadig virker (og se) stor. I virkeligheden, hvis du har en favorit model og farvekombination, køber en ekstra brugt Verizon mobiltelefon til at erstatte det med i tilfælde af brud eller tab giver mening. Her er hvordan at shoppe for brugte Verizon cell phones.

Instruktioner

Beslutte, hvad funktioner du har brug for og hvilken type telefon du ønsker før shopping for brugte Verizon cell phones. Hvis du simpelthen stikning til din nuværende telefonmodel, er det let nok. Tjek aktuelle Verizon cell phone kilder til at lære, hvad der er tilgængeligt til brug i dit netværk.

• Shop for brugte Verizon mobiltelefoner på online steder såsom cellulære land, at bare købe og sælge brugte mobiltelefoner og tilbehør. Tjek online auktioner så godt. Uanset hvor du beslutter at shoppe for din "nye" telefon, Sørg for, at der er en god restitution eller udveksle politik.

Læs om din Verizon carrier-teknologi. Verizon bruger ESN (elektronisk Securiy tal) til at identificere og registrere mobiltelefoner til kontoindehaveren. Du skal købe brugt Verizon cell phones og ikke telefoner til andre netværk.

• Kontroller lokalt, i Fællesskabets classifieds, Craigs liste og på Freecycle, at få et godt tilbud og spar på shipping omkostninger, når du køber din cellphone.

Tips & advarsler

  • Hvis den repræsentant for kundeservice du ringer for at registrere du telefonen siger telefonen ikke kan aktiveres, tage det til en lokal Verizon forhandler, der kan gøre det for dig personligt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com