Hvad er RGB-Output?

October 11

RGB er en analog, high-definition video outputsystem. Det tager sit navn, som står for "Rød grøn blå," fra standardfarver sin kabler og de tilsvarende input/output-porte. RGB kabler bliver mere almindelige, som HD fjernsyn få fremtrædende.

Signaltype

I stedet for at sende den video signal via et enkelt kabel, som de mere velkendte RCA-kabler gør, fraspalte RGB-kabler et videosignal dens komponent røde, grønne og blå kanaler. Denne signaler er derefter samles af en tv- eller andre video outputenhed som en projektor. Opdele signalet i farvekomponenter tillader en RGB-kabel til at overføre flere oplysninger pr. sekund, hvilket svarer til en højere opløsning billede.

Opløsning

RGB kabler er i stand til at levere en maksimal opløsning på 1080i. Imidlertid kan blot at skifte til RGB-kabler ikke garantere en stigning i opløsning; den opløsning, du se vil være laveste opløsning producerer enheden bruges. For eksempel, hvis du tilslutter DVD-afspiller til dit HD-tv gennem RGB-kabler, toppe beslutningen på hvad der er på den disk, du spiller.

Analoge signaler

RGB kabler sende video oplysninger som et analogt signal, hvilket betyder, at signalet gradvist nedbrydes som den finder sted langs kablet. Dette bør ikke være et problem i de fleste hjem, men du bør være opmærksom på, at jo længere kabel, jo større potentiale for signalforvrængning og tab af kvalitet. Billedkvaliteten kan blive kompromitteret, hvis isolering omkring RGB-kabler er beskadiget. Undgå at køre kabler gennem stærkt trafikerede områder.

Lyd

RGB kabler bære kun et videosignal. Det betyder, at du skal bruge et andet middel til at overføre lyd kanaler fra output-enhed til dit tv. For de fleste brugere kan de standard RCA-kabler accepteres. Lyden er udført gennem de røde og hvide RCA-kabler er inkluderet med de fleste elektronik er beregnet til brug med fjernsyn.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com