Hvad betyder DTMF-toner?

July 22

Hvad betyder DTMF-toner?

Dual tone multi frequency eller DTMF, toner er en måde at sende korte signaler via telefonlinjer. Da disse linier blev oprindeligt designet til at bære talekommunikation, har telefonselskaber lavet et system hvor hørbare toner kunne fortolkes som information. Mens digital kommunikation har fjernet behovet for de fleste DTMF-programmer, er fleste telefoner stadig i stand til at skabe tonerne i tilfælde brugeren behov at kommunikere med et ældre system.

Funktion

Hver af de 12 knapper på en standard telefon tastatur er tildelt to forskellige frekvenser. Når du trykker på en knap, udsender telefonen, sinus bølger af disse to frekvenser over telefonlinjer. Computer på den telefon, skifte station, eller anden enden af linjen, kan genkende og oversætte disse frekvenser, så det forstår hvad knap din skubbet. Da processen bruger to toner for hver værdi, og en bred vifte af frekvenser, kaldes dual tone multi frequency eller DTMF.

DTMF-gitter

Frekvenser for den telefon urskive afrivningsblok er sat i et gitter. Forestil dig en telefon urskive afrivningsblok og bryde det i kolonner og rækker. Den første kolonne, kører fra "1" til "*," er på 1209 Hz; den anden kolonne, kører fra "2" til "0," er på 1336 Hz; og den tredje kolonne, kører fra "3" til "#," er på 1477 Hz. ligeledes, den første række, kører fra "1" til "3" er på 697 Hz, den anden række er på 770 Hz, den tredje række er på 852 Hz og den fjerde række er på 941 Hz. Når du trykker på en knap, telefon output to toner der repræsenterer kolonnen frekvens og række frekvens.

Overvejelser

Ældre telefoner at gøre en lyd, når du trykker på en knap, har mange mobiltelefoner denne funktion slået fra som standard. DTMF er ikke en meget effektiv metode til overførsel af data, så som teknologien skred, andre uhørlig metoder til at formidle blev etableret. Mange bruger enheder som telefonsvarere eller ældre privat omstillingsbord kan dog stadig kræve DTMF-toner til navigationsformål. Næsten alle mobiltelefoner har en måde at tænde DTMF-toner, selvom de kan hedde "Touch toner," "Dial toner," "Lange toner" eller blot "toner" i enhedens menusystem.

Ekstra kolonne

Der er faktisk en fjerde kolonne, frekvens på DTMF-net, som udsender fire signaler for nøgler alarmeret "A", "B" "C" og "D." Disse taster vises på en brøkdel af telefoner, og kun anvendes som signaler inden for telefonnet. Den fjerde kolonne bruger 1633 Hz frekvens, sammen med det brev tilsvarende række frekvens, med "A" vises på 697 Hz frekvens række og "D" optræder på rækken 941 Hz frekvens.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com