Hvad er forskellen mellem LCD-skærme, lysdioder & plasmaer?

September 5

Hvad er forskellen mellem LCD-skærme, lysdioder & plasmaer?

High - definition tv-udvalg er ikke en simpel proces. Forvirrende akronymer udfylde tv-marked, at gøre forbrugerne spekulerer på, hvad disse forskelle virkelig er. Fladskærm og bagprojektion tilbud er større end nogensinde, så det er vigtigt at forstå, hvad disse forskelle virkelig mener, herunder de teknologiske aspekter.

Liquid Crystal Displays

LCD tv er energieffektive, slank og burn-in resistente fladskærm tv. LCD-substratet består af en sub-panel fyldt med flydende krystaller. Dette materiale snoninger og untwists i koncert med indkommende signaler fra video-processor. LCD tv er oplyst af kolde katode lysstofrør (CCFL) eller lysemitterende dioder (LED). Disse sæt kommer i størrelser spænder fra 13 inches til 65 tommer. Selv off-center visning er meget god, bemærker korrekturlæsere og ejere en ændring i sorte niveauer og kolorere nøjagtighed af yderligere de flytte off-axis. Bagprojektion versioner har alle men helt forladt markedets nye-model.

Lysemitterende Diode

LED-belysning er en metode til tv-belysning, ikke en TV format, såsom plasma eller LCD. Lysemitterende dioder erstatte konventionelle kviksølv lamper eller kold katode pærer, øge energieffektiviteten og levetid. Derudover har sæt udstyret med LED-baggrundsbelysning ofte bedre sort niveau ydeevne, givet deres evne til at slukke helt for at skabe sorte. Lysdioder aktiverer tv-producenterne til at skabe slankere fjernsyn, der forbruger mindre strøm under brug og i standby-tilstand. Nattesyngrøn bagbelysning der holder er også fundet i bagprojektion sæt, som Digital lys projektion (DLP) fjernsyn.

Plasma

Plasma-fjernsyn er stigende energieffektive og cool-kører. Plasmaer bruge fosfor, som alle tube tv nogensinde er lavet. Phosphor-baseret fjernsyn har mulighed for at tilbyde bedre farvegengivelse, sorte niveauer og gråskalaer. Off-axis visning er næsten identiske i kvalitet til straight-on ser. Derudover er bekymringer omkring "indbrænding" eller permanent billedbibeholdelse, i vid udstrækning løst gennem en række forskellige teknologier. Sammen med disse billed-shifting funktioner og den gradvise perfektion af teknologien, bør plasma sæt ikke blive overset.

Fælles fladskærm funktioner

Konsekvent i hele fladskærm tv-markedet er fælles funktioner og teknologier. Øget billedhastigheder, såsom 120 hertz og 240 hertz, tilbyde glattere på skærmen billeder, selv om de kan gør billeder ser kunstige i nogle situationer. Disse sæt tilbyder konsekvent opløsninger fra 720p til 1080p.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com