Brint bil problemer

September 20

Den dag, hvor verdens afhængighed af olie er endelig brudt plejer at komme på grund af hybrid, diesel eller endda rene elbiler, noget der vil ske når brint brændselscelleteknologi bliver levedygtige nok til at bringe på markedet. Lige nu, Honda FCX klarhed er den eneste produktion brintdrevne bil til rådighed, tilbydes primært til beboere i det sydlige Californien, og begrænset til 200 gæster på der.

Med absolut ingen emissioner og en hjemmedyrkede fuld kilde er brintbiler en drøm. Problemet er, er der nogle forhindringer, der skal overvindes først, før teknologien bliver standard.

Teknologi

Stadig i sin vorden, brint markedet har en lang vej at gå, før det kan blive industrien standard. Sande, Honda har FCX klarhed, men at bilen er af begrænset produktion og stærkt finansieres af den japanske bilproducent. Brintbrændselsceller er skrøbelige og dyre at producere, og ikke endnu købedygtig modstå kulde.

Omkostninger

Omkostninger til at producere blot en Honda brint bil er op mod en million dollars i 2009, en pris godt uden for rækkevidde af næsten enhver forbruger. Selv om efterspørgslen efter brint køretøjer var stærk, ville priser stadig være godt over omkostningerne ved en tilsvarende gas powered bil, begrænse sin kundebase gevaldig.

Brændstof

I modsætning til fossile brændstoffer som olie, skal være produceret brint for at blive brugt. Visse fossile brændstoffer såsom renere brændende naturgas kan bruges til at producere brint, effektivt at reducere udledningen af drivhusgasser.

Infrastruktur

Omfattende brint brug indebærer oprettelsen af et distributionsnet, der ikke findes i øjeblikket. Men i øjeblikket almindeligt tilgængelig for kommerciel brug, er brint stort set utilgængelige for offentligheden. Shell Corporation anslår, at det let kunne koste 20 milliarder dollar til etablere et brint netværk på tværs af USA.

Opbevaring

I øjeblikket er gemt ved brug, dvs i tanke findes i en bil, er brint svært at gemme eller transport med store tanke skulle holde brændstof. Udvikle tanke, der er mindre og lettere er en målet endnu ikke nået et skridt, som ville gøre brug af brint fornuftigt.

Konklusioner

Selvom brintbiler er et begreb, som nogle mennesker omfavner, bekymre kritikere, andre mere teknologisk avancerede og omkostningseffektive muligheder kunne være kastet til side til fordel for hælde milliarder af dollars i en udokumenteret brændstof kilde. Disse kritikere hævder, at El er tættere på at blive perfektioneret, mens hybrid og rene brændende diesel motorer er også værd at udforske dermed deres modstand mod brint brændstof løsninger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com