Hvordan at tilslutte en DVD-optageren til en Digital HD kabelboks

October 31

Hvordan at tilslutte en DVD-optageren til en Digital HD kabelboks

Digitalt kabel-tv er udstyret med to typer af stikkene til tilslutning af audio/video komponenter, såsom en DVD-optager. En high definition Media Interface (HDMI) jack giver den bedste forbindelse til overførsel af high-def video og op til otte kanaler med digital lyd til ægte Surround-lyd fra den digitale HD-kabel boks, selv om ikke alle DVD optagere er udstyret med HDMI stik. Når en HDMI-tilslutning er tilgængelig, vil et sæt af component RGB video kabler og standard røde og hvide lydkabler give en kvalitetsforbindelse mellem udstyr.

Instruktioner

• Se bag på DVD-optageren til at se, hvis komponenten er udstyret med en HDMI-indgang stik, som er en seks-sidede port med 19 huller inde i sæt i tre rækker. \

• Tilslut et HDMI-kabel i HDMI-Input-stikket på bagsiden af DVD-optageren og Tilslut anden enden til HDMI Output-stikket på kabelboksen HD. Den brede ende af stikket skal vendes opad og på 19 huller skal samstemme med benene inde jack.

• Sæt de røde, grøn og blå stik på et sæt af RGB video kabler i Video OUT-stik på den digitale HD kabelboks, hvis en HDMI-stikket ikke er tilgængelig på DVD-optageren.

• Tilslut andre enderne af kablerne til DVD-optageren Video In-stik.

• Indsæt de røde og hvide stik på et sæt af audio kablerne til højre og venstre Audio Out stikkene på den digitale HD-boksen og sætte anden ende i DVD-optageren lyd i stikkene. Dette afslutter forbindelser mellem kabelboksen, og DVD-optageren.

Tips & advarsler

  • Tilslut et andet sæt af RGB-komponent-videokabler og et sæt af audio kablerne mellem DVD-optageren AV Out jackstik og AV In stik på et fjernsyn for at nyde programmering fra kabelboks samt DVD afspilning på DVD-optageren.
  • Frakoble DVD-optager og digital HD kabel boks form stikkontakten før AV-forbindelser er fuldført.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com