Sådan installeres to Separate forstærkere i min bil

August 1

Sådan installeres to Separate forstærkere i min bil

Installere to bil audio forstærkere i dit køretøj kan dramatisk forbedre lydkvaliteten og magt af dit stereoanlæg. Uanset om du installerer en forstærker til de indvendige høj range højttalere og en anden for en subwoofer system eller to forstærkere dedikeret til subwooferne, skal du købe og installere en ledninger kit, der understøtter brugen af flere forstærkere. Disse to-amp ledninger kits kommer med alle de komponenter, der er nødvendige til korrekt installere flere bil audio forstærkere i dit køretøj.

Instruktioner

• Afgøre, hvilke flere amp ledninger kit til at købe ved at tilføje power output (RMS eller vedvarende effekt) tallene for begge forstærkere sammen. Dokumentationen, der følger med din forstærkere vil indeholde power output tal. Du skal bruge tallene magt, når du vælger et passende ledninger kit; forstærker ledninger kit vil angive forstærker wattforbrug rækkevidde kan støtte. Installere en ledninger kit, der har en power rating lavere end hvad forstærkere kan producere vil hindre ydeevne og forårsage skader på forstærkere.

• Afbryde negative batterikabel fra bilens batteri til at undgå elektrisk shorts og personskade, mens du installerer din forstærker ledninger kit. Slut strøm ledningen til bilens batteri og installere den medfølgende inline sikring efter ledninger kit dokumentation. Bruge en skruenøgle (eller skralde værktøj med passende størrelse stik) for at fjerne den positive batteri klemme bolt, vedhæfte hovedafbryderen connecter og derefter vedhæfte positive batterikabel til batteriet. Rute vigtigste strømledning til området hvor forstærkere skal installeres og sikre at den større terminal på power distribution blok leveres med dine ledninger kit.

• Træk din bilstereo ved hjælp af instruktionerne, der følger med din bil stereo/stereo monteringssæt og forbinde de to par af RCA-kabler, der fulgte med din forstærker ledninger kit på bagsiden af dit stereoanlæg. Tilslut den blå fjerntændings-ledning til den tilsvarende fjerntændings føre fra stereoanlægget. Se din bilstereo dokumentationen til den rette RCA tilslutning til dine bestemt program.

• Køre og skjule fjerntændings bly og RCA-kabler fra stereo til forstærkeren installere placering i køretøjet. For nogle programmer kan det være enklere at route kabler og turn-on bly før du tilslutter dem til stereo. Brug din wire krymper at krympe en spade terminal leveres i ledninger kit til den blå fjerntændings føre, så Kobl ledningen til nummeret "86" terminal af relæet.

• Fastsætte de montering forstærkere og bore monteringshullerne ved hjælp af en boremaskine med den passende størrelse borehoved. Når bore huller til at montere forstærkere sikkert til køretøjet, Sørg for at du ikke trænge alle brændstof linjer eller kritiske komponenter under køretøjet. Sikre forstærkere til monteringsoverfladen med skruerne leveres med forstærkere.

• Skær det passende antal mindre gauge strømledning for både forstærkere og krympe på passende ring terminaler. Vedhæfte magt ledninger for begge forstærkere til de resterende terminaler på power distribution blok ifølge ledninger kit/forstærker dokumentation. Find en egnet metal jord på køretøjet og forbinde de vigtigste jordledningen til det sikkert.

• Tilslut den vigtigste begrundelse til den resterende jord wire distribution blok, der fulgte med din ledninger kit. Skære det passende antal mindre gauge jordledningen og tillægger forstærkere med ring terminaler, så sikre at de to resterende terminaler på jorden wire distribution blok.

• Skære to længder af blå 16-gauge ledning; strip off ¼-tommer af isolering fra enderne og twist sammen i to ledningerne i den ene ende til at danne en "V". Installere en spade stik hvor ledningerne er snoet sammen, så Tilslut spade stik til nummeret "87" terminal af relæet. Skære passende længder af sort og rød 16-gauge wire og installere spade stik til den ene ende af hver ledning.

• Tilslut den sorte ledning til nummeret "85" terminal af relæet og den røde ledning til nummeret "30." Tilslut den røde ledning fører fra relæet til positive power kabel distribution blok. Tilslut den sorte ledning fra relæet til jorden wire distribution blok.

• Dobbelt-tjekke din ledninger forbindelser og vedhæfte din bils negative batterikabel til batteriet. Tænd din stereo system til at kontrollere for korrekt drift. Justere forstærkerens gain, bass og crossover kontrol efter deres respektive installation manualer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com