Effektiv placering for en Subwoofer

January 9

Effektiv placering for en Subwoofer

Placering af en subwoofer i en hjem lydelig ordning er vigtigt både for lydgengivelse og æstetik. Nydelse af ordentlig stereo eller surround sound imaging påvirkes af højttalerplacering, selvom i fælles opholdsstuer, kompromiser skal udføres med talere og møbler. Subwoofere kan placeres for at løse begge faktorer.

Hvordan de virker

Subwoofere er designet specifikt til klare levering af lavfrekvens-oplysninger, som er mindre retningsbestemt end højere frekvens data, en egenskab, som aids subwoofer placering. Surround lyd programmer dedikere en kanal eksklusivt til lavfrekvente effekter, og mange subwoofere har indbygget forstærkere til at drive den nederste ende. Basfrekvenser kræver mest magt for højttalere til at oprette, så subwoofere lette belastningen på andre højttalere og forstærkere i systemet.

Værelse overvejelser

Ideelt set ønsker højttalere reproducere lydsignalet sendes til dem med perfekt nøjagtighed. I praksis, de er en del af et system, der konverterer signalet til lydenergi. Lydbølger er på deres egne, når de forlader højttaleren, og rummet spiller meget betydning i hvordan nogen højttalersystem lyder. Mængden af luft i rummet berører den måde bas reproducere, udføre parallelle vægge, møbler og overflader. Da den omklædningsrum ikke er formentlig en mulighed, kan subwoofer placering være afgørende.

Subwoofer Design

Der er to hovedkategorier af subwoofer design, baseret på retningen højttaler ansigter. Nedadrettede kabinetter formål taler på gulvet, med fødder at give clearance. Dette design virker som en vandhane. Lyde udslippet fra højttaler og plask rundt i lokalet, idet omnidirectional tendens til lav frekvens og supplere det. Front-fyring subs punkt deres output mod lytteren, selvom lydbølgerne, sig stadig sprede bredt.

Vægge og hjørner

Højttalere i kabinetter udstråle lyd groft i en halvkugle i midten af et rum. Men højttalere er ofte placeret mod vægge og i hjørner. Hårde overflader fungere som reflektorer og vil forstærke bas lyde af arten af deres længere bølgelængder. Vægmontering tilføjer en reflekterende overflade. Midten vægmontering på et hjørne tilføjer en anden, mens gulv eller loft hjørne steder har tre reflekterende overflader. Bas lyd forstærkning øges med hver overflade tilføjet.

Subwoofer placering

Effektiv subwoofer placering kommer til kritisk lytter og bevidsthed om dit miljø. Fysiske placering kan være dikteret af dit værelse, men du kan styre basgengivelse til dels ved at ændre forholdet med reflekterende overflader. Mens lavfrekvente bølger er retningsbestemt, lokalisere en subwoofer til den ene side kan eller ikke kan forårsage et problem med tekstretning. Husk disse punkter og eksperimentere med dit udstyr ved hjælp af den bedste testudstyr du har: dine ører.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com