De bedste hovedtelefoner til brug med praksis ampere

February 24

De bedste hovedtelefoner til brug med praksis ampere

Når du vælger hovedtelefoner til brug med praksis forstærkere er det vigtigste krav, at hovedtelefoner giver en nøjagtig repræsentation af det instrument, der spilles. Lukket-back hovedtelefoner giver en større sonic repræsentation som de isolere ekstern støj, der henviser til, at åbne tilbage hovedtelefoner kan lyde tynde, når det bruges med en praksis amp. En anden faktor til at overveje er komfort, som hovedtelefoner vil højst sandsynligt blive båret i lange perioder. Vær opmærksom på typen af jack kræves for hovedtelefonerne til at arbejde med din praksis amp.

AKG K-271 MK II hovedtelefoner

AKG'S K-271 MK II er tæt-backed hovedtelefoner, en funktion, der reducerer eksterne baggrundsstøj. De dækker øret helt og bruge en forsegling mekanisme til at holde uønsket lyd. Hovedtelefonerne tilbyder en automatisk tænd og sluk-switch i hovedbøjlen, så som de placeres på dit hoved de automatisk tænde og slukke, når fjernet. Den MK II byder på "Varimotion" drivere som AKG hævder "producere en mere nøjagtig fonetisk gengivelse." Da de er lukket bakkes kan de forårsage person iført dem til at føle sig varmt over en længere periode.

Sennheiser HD-428 hovedtelefoner

Sennheiser's HD-428 hovedtelefoner begrænse lyd leakage på grund af deres lukkede design. Størrelsen og det bløde materiale, der passer over ørerne øger komforten. Andre funktioner omfatter neodymmagneter for en stereo output med forbedret bas og en optimeret design til brug med bærbare enheder såsom mp3-afspillere og praksis ampere. Den lukkede design kan forårsage person iført dem til at føle sig kvalt over lange øvelsessessioner.

Ultrasone HFI-580 hovedtelefoner

Ultrasone's HFI-580 hovedtelefoner har komfortable soft læder øre underlag, der helt dækker ørerne. De bruger "Ultrasone's S-logik naturlige Surround Sound Plus teknologi" som skubber lyd ud i stedet for direkte til trommehinden og efterfølgende producerer en tættere repræsentation ved at lytte til musik gennem højttalerne og mindre kan lide lyden normalt forbundet med hovedtelefoner. Lukket-back design sikrer en isoleret aflytning erfaring uden lyd lækage, men kan forårsage person iført dem føler sig afskåret fra rummet. Basfrekvenser er yderst forbedret der ikke kan være egnet til at lytte til visse genrer af musik, men kunne arbejde som en fordel, når du bruger en praksis amp.

Alessandro MS-1 hovedtelefoner

Alessandro's MS-1 hovedtelefoner tilbyder en stram basgengivelse og afbalanceret mid-range, og diskanten lyder uden at være for lyse klingende. I modsætning til puder, der helt dækker de ører, som mange andre hovedtelefoner udnytte har denne model to justerbare puder forbundet med en læderrem, der sidder på hovedet. Pres ingen og derfor de er meget komfortable og kan bæres i lange perioder. MS-1 hovedtelefoner er ikke lukket, hvilket betyder, at højttaleren er udsat og lyd vil sive ud. Dette kan forringe kvaliteten af den lyd, der kommer fra praksis amp og gøre instrumentet lyder tyndt. Dog åbne bagsiden betyder den person, der bærer dem ikke vil føle sig undertrykt eller afskåret fra rummet.

Besøg en elektronikforretningen

Læse beskrivelser og vurderinger af hovedtelefoner er nyttige, men hver person hører lyd forskelligt. Tage praksis amp til en elektronisk forhandler og teste de børsnoterede hovedtelefoner for at sikre de bedste resultater.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com