Hvordan du udskifter den Escalade vindue Motor

September 8

Erstatte en magt vindue motor i en Cadillac Escalade kræver et solidt greb om reparation af biler og en time af fritid. Magt vindue motor genererer det drejningsmoment, der er nødvendige for vinduet regulator til at åbne eller lukke vinduet. Som med alle elektroniske motorer, er den Escalade magt vindue motor modtagelige for kortslutning på grund af slid og ælde. Hvis dette sker for din Escalade, kan du tage SUV til din lokale Cadillac værksted eller blot at udskifte motoren dig selv.

Instruktioner

• Fjerne den Escalade lås og vinduet switch bezel fra dørpladen trim værktøjet. Drej ringen op og ned for at få adgang til og fjerne ledningerne fra bunden af parametrene i hånden. Lægge bezel og switche.

• Fjern hex-head fastholde skruer fra den Escalade dørpanel med en socket sæt. Afhente dørpladen i hånden og trække det ud af døren. Sætte dørpladen til siden.

• Løft den Escalade vinduesglas, som det vil gå i hånden. Tape glas til toppen af den Escalade døren med emballeringsforskrifter tape.

• Fjern magt vindue motor montering bolte fra den Escalade dør med socket sæt. Tage motoren ud af døren manuelt. Bolt de ny motor til de dør og vindue regulator ved hjælp af en socket sæt.

• Placer dørpladen tilbage på den Escalade døren ved at vende de trin, der bruges til at fjerne den. Kontroller, at du fjerner alle emballage tape inden du betjener det nye vindue motor.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com