Hvordan til at sælge din bil til en relativ

August 19

Hvordan til at sælge din bil til en relativ

Sælge din bil selv kan undertiden være mere rentable derefter handel det på en forhandleraftale. Men hvis du beslutter dig at undgå forhandleraftalen og sælge køretøjet til en slægtning, der er et par ting du skal gøre for at beskytte dig selv, hvis han eller hun ikke kan betale. Følg trinene nedenfor for at sælge din bil til en relativ i den sikreste måde muligt.

Instruktioner

• Finde værdien af dit køretøj ved hjælp af Kelley Blue Book. Besøg Kelley Blue Book hjemmeside og Skriv dine oplysninger. Ikke opmærksomme på handel i værdi. I stedet finde personlige salgsprisen. Link til Kelley Blue Book er i bunden af denne artikel.

• Udarbejde en kontrakt at fastslå tilstanden af bilen var på tidspunktet for salget. Også, oplyse om du tilbyder en garanti eller hvis bilen er solgt "som de er". Dette vil forhindre forvirring, hvis bilen bryder sammen eller har nogen uforudsete problemer.

• Tilføje betaling bestemmelser. Hvis bilen er der købes med en lille kontant ned betaling, skal du medtage denne information i kontrakten sammen med en betalingsplan. (Detaljeret hvordan udbetalingen blev betalt.) Også, tilføje en ret til at reposess bilen, hvis relative undlader at foretage passende betalinger.

• Datere og underskrive kontrakten i front af en notar. Dette vil sikre, at din slægtning ikke er købedygtig påstå, at han ikke forstod kontrakten eller var i en formindsket kapacitet.

• Tilmelde titlen over til din slægtning så køber. Nogle mennesker vil have du tilmelde titlen over med du stadig at være opført som lien indehaveren. Det er imidlertid op til dig. Enten måde, du vil stadig være i stand til at få dine penge tilbage hvis du er tvunget til at gå til domstolene over kontrakten.

Tips & advarsler

  • Søge juridisk rådgivning, hvis du vil være sikker på din kontrakt er affattet korrekt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com