Hvordan du indstiller DirecTV kanaler Via internettet

November 12

Hvordan du indstiller DirecTV kanaler Via internettet

Med over 16 millioner abonnenter er DirecTV den største satellit tv udbyder i USA. Virksomheden tilbyder en ekspansiv vifte af standard- og højdefinitions kanaler, samt forskellige funktioner og indstillinger, der ledsager deres programmering pakker. En af disse funktioner er muligheden for at indstille kanaler og programmer til at optage på din hjem DirecTV DVR fra ethvert sted via internettet, forudsat dit udstyr har denne evne.

Instruktioner

• Kontroller, at din særlige model af DirecTV DVR understøtter tjenesten DVR Scheduler. Tale til en DirecTV repræsentant eller besøge andre DirecTV.com for at se, hvilke DVRs har denne evne. Du kan få adgang til modelnummer på din DVR at se hvis det er på listen.

• Åbn din internetbrowser og oprette et Brugernavn og en adgangskode på DirecTV.com ved at klikke på "Opret konto" øverst. Dette vil tillade dig at administrere din konto og indstille DVR ved hjælp af en computer (eller Internet-stand mobiltelefon).

• Log ind på enhver tid du ønsker at optage en kanal og klikke på "Hvad er på TV," også i den øverste menubjælke for at åbne guiden kanal.

• Gennemgå de kanaler, der er opført på guiden og klik på det i øjeblikket viser eller fremtidige program til at optage, og klik på "Record til modtager."

• Angiv indstillinger for optagelsen. Ddesignate hvilke DVR at optage på (hvis du har mere end én), og klik på enten "En gang" eller "Serien" og "Post hvis muligt" eller "Absolut rekord", og klik derefter på "Record til Recevier" igen. Guiden vil vise, at kanal og program er nu indstillet til at optage.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com