Sådan vedhæfte en fil med et E-kort

November 15

Sådan vedhæfte en fil med et E-kort

E-kort har været eksistens som en digital udskiftning eller supplement til en traditionel lykønskningskort siden udbredt e-mail brug begyndte i midten af 1990 ' erne. E-kort er tilgængelige via både betalt, gratis og trial-brug websteder til at sende til dine venner og kære til alle lejligheder. En fælles ulempe i de seneste år har været den manglende evne til at yderligere tilpasse en e-Card fra indstillingerne for givet brugeren på webstedet e-Card. De fleste virksomheder har reageret ved at tilføje en mulighed for at e-Card til at vedhæfte en fil eller en anden personlig billede til e-kortet som en af konfigurationsmuligheder for at sende kortet. Blue Mountain e-postkort er en online service, der tillader dig at tilføje en fil til en E-Card.

Instruktioner

1 Registrere en konto på Blue Mountain E-kort ved at give din e-mail-adresse og andre kontaktoplysninger.

2 Vælg menupunktet "E kort" fil på webstedet Blue Mountain. På den efterfølgende venstre menu, der bliver synlig, Vælg en e-Card kategori fra følgende muligheder ved at venstreklikke på navnet: "Birthday eCards, jubilæum, venskab, lave dine egne, ferie, bare fordi, kærlighed, nye! Poesi eCards, talende postkort, tak."

3 Personliggøre din e-Card hilsen ved at skrive tekst i tekstfeltet tilgængelige, der vises på det næste skærmbillede. Klik på knappen "Personliggøre og sende" menu efter endt din besked.

4 Indtast navn og email adressen på modtageren af e-Card i i tekstfelterne mærket på den næste web-side, der vises. Vælg menuknappen mærket, "Tilføjer et billede til dit e-postkort, klik her."

5 På den lokalmenu, der vises, skal du vælge knappen "Gennemse" menu til at finde den fil eller billede at vedlægge dit e-postkort og venstre-klik på billedet for at medtage med e-Card.

6 Vælg knappen "Send E-Card" menuen den næste web-side, der vises. Se sendte e-Card og vedhæftet fil i den høflighed kopi sendt til din e-mail in-box.

Tips & advarsler

  • Altid preview dit e-kort før du sender.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com