Hvordan man kan overføre Data fra PC til PC via USB-kabel

May 23

Hvordan man kan overføre Data fra PC til PC via USB-kabel

USB-kablet kan bruges til at overføre data fra én computer til en anden ved hjælp af Microsoft-operativsystem. Det sparer dig tid, da du ikke behøver en ekstern enhed til første upload data til overførsel til en anden computer. USB-dataoverførsel er også hurtigere end dataoverførsel via trådløst netværk. Denne proces vil guide dig gennem de nødvendige skridt til at overføre data fra en PC til en anden ved hjælp af et USB-kabel.

Instruktioner

1 Boot begge pc'er. vent indtil dem begge opstartsprocessen er færdig og klar til at blive brugt.

2 Tilslut begge pc'er med USB-kablet. Indsæt ene ende af kablet til USB-porten på din gamle PC og anden enden i USB-porten på den nye PC. Vent til begge pc'er genkende USB-kablet. Dette bør også starte en installationsguide.

3 Vælg installationstypen ved at vælge "USB-Super link adapter." Hit "Næste".

4 Vælg "Høj hastighed Data Bridge" fra rullemenuen "Mode".

5 Klik på Start-menuen og vælg "Kør..." Skriv "devmgmt.msc" uden anførselstegn og tryk "Enter".

6 Klik på det lille plustegnet til at udvide "Systemenheder." Kontroller, at USB-kablet er opført som "Hi-Speed USB-broen kabel." Dit kabel kan bruge en lidt anderledes navn, afhængigt af producenten.

7 Indsæt installationsdisken, som var pakket med USB-kablet i CD/DVD-ROM-drevet. Følg guidede anvisningerne for at installere programmet data overførsel. Gentag dette trin for de andre computeren for at installere den samme software.

8 Indlede plan i begge computere. Du bør se en to-sidet vindue. På sin venstre side vil det vise din computer og på sin højre side vil det vise fjerncomputeren eller den nye computer hvor du ønsker at overføre dataene.

9 Vælg drev/partition som pr dine præferencer. Træk mapper og filer, du vil overføre og slippe dem til den ønskede placering. Frakobl kablet, når overførslen er færdig.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com