Nikon D40x fejlfinding

July 28

Nikon D40x fejlfinding

Selvom de teknologiske fremskridt har hjulpet fremskynde hvordan vi overføre data, tale i telefon, optage film og skyde fotos, har de også lavet disse teknologier mere komplekse. Fejlfinding af nye teknologier er ofte en vanskelig opgave, hvis du ikke er bekendt med produktet. Hvis du er ejer af et Nikon D40 og har problemer med at drive dit kamera, kan du foretage fejlfinding af almindelige problemer i et par trin.

Instruktioner

• Ren og ændre din linse korrekt. Hvis du bemærker konsekvent sorte pletter eller snavs på dine fotografier, kan du tage et par forholdsregler for at undgå at ødelægge dine fotografier. At holde din linse og fotografier ren ikke ændre eller fjerne din linse i en støvet miljø. Pege kameraet mod jorden, når du ændrer en linse, rengøre indersiden af kamera kamerahusdæksel før den vedhæftes, og bruge en blæser eller dåse luft dunk til at fjerne snavs fra linse og kamera kroppen.

• Fjerne dit kamera tilbehør og udskifte batterierne, hvis din LCD-skærm eller søgeren viser meddelelsen "Err". For at slippe af med meddelelsen "Err" på din Nikon D40x skal du først fjerne alle dit kamera tilbehør, såsom blinker eller hukommelseskort, fra kameraet. Efter fjernelse af tilbehør, placere et frisk opladet batteri i kameraet og derefter forsøger at tænde den. Dette bør fungere som en reset, der vil fjerne meddelelsen "Err" fra dit kamera og tillade dig at fortsætte med at tage fotografier.

• Adskille din NEF og JPEG-filer. Nikon D40x gemmer to forskellige filer, når du tager et foto. Den "Rå" fil eller ukomprimeret fil har filtypenavnet for "NEF", og filen komprimeret eller mindre størrelse gemmes med filtypenavnet "JPEG". Du kan opleve, at når du uploade dine billeder til din computer, at du kun ser den komprimerede JPEG-fil og ikke den fulde størrelse NEF fil. For at se begge filer på din computer, skal du muligvis hente Windows Live Billedgalleri fra Windows Live-websted og derefter bruge installationsguiden til korrekt installere programmet. Efter du har installeret Windows Live Photo Gallery, vil du have mulighed for at uploade dine billeder og derefter se både NEF og JPEG-filer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com