Hvordan at finde dine venner på din telefon ved hjælp af sløjfe

November 3

Hvordan at finde dine venner på din telefon ved hjælp af sløjfe

Har du nogensinde haft en ven, der vil have dig til at møde dem på nogle bar, som du aldrig har hørt om og du har ingen anelse om hvordan man kommer derhen? Godt har jeg! Jeg kunne få tabt i min egen baggård, forsøger at finde døren for at komme i mit hus! Heldigvis opdagede jeg en app på min i telefonen kaldet sløjfe. Det lader mig oprette forbindelse til venner og giver mig deres nøjagtige placering.

Instruktioner

• GÅ til "Få APPS" ON YOUR I telefonen: bare Søg efter sløjfe. Det er en gratis app, så det koster absolut ingenting og det forbinder med venner i et par sekunder.

• Tilmelding: Det tager kun et minut at tilmelde dig. De vil bede om dit navn, mobilnummer og fødselsdag. De vil så sende dig en sms-besked for at aktivere kontoen sløjfe og indtaste en adgangskode. Straks du vil være i stand til at forbinde med venner fra din adressebog eller du kan indtaste et telefonnummer for at se om de er på sløjfe. Du kan også linke den til din facebook konto.

• START tilslutning: Du kan finde en ven, "ping" dem for at se, hvor de er, tekst besked dem eller ringe til dem. Det lyder lidt stalkerish, men virkelig det hjælper, hvis du har brug at mødes med nogen, og de kender ikke adressen på deres nøjagtige placering. Det sparer dig fra at fare vild i ghetto og spilde gas køre rundt i byen, forsøger at finde dem... tillid silikonefri er sket for mig!


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com