DIY hjemmelavet Kameralinse

January 7

DIY hjemmelavet Kameralinse

Når det kommer til fotografering, er de fleste shutterbugs på et budget. Desværre, selv de mest basale af vigtigt udstyr, såsom kamerataske, kan koste hundreder af dollars. Men selv de snedigste af DIY fotografer vil vige tilbage fra håndværk deres egne objektiver. Måske er det fordi moderne objektiver er en ingeniør vidunder af kredsløb og jorden glas-- men for de modige, par, der vover at demontere og flikke sammen deres egne objektiver, resultaterne kan være overraskende god.

Pinhole linser

Pinhole photography er den mest grundlæggende af DIY photography projekter. En grundlæggende pinhole kamera kan gøres af alle, ud af en havregryn boks, en smule af fotografisk papir og en nål. Så bør ikke det komme som en overraskelse, at du kan gøre en pinhole linse, der forvandler dit kamera til et hulkamera. Dette eksperiment bør foretages omhyggeligt, fordi digital CCD chips kan tiltrække støv når aktiv. Mens normal objektiver skaber en barriere mod støv, udsætter en pinhole kameralinse CCD chippen til luften og små støvpartikler i det. For at gøre en pinhole linse, skal du placere et lille hul i en kamera legeme dække cap. En alternativ metode til at skabe et pinhole kamera er at tape et stykke af tin, som har været punkteret med en nål over åbningen af et kamera ved hjælp af gaffer's tape.

Glaslinser

Mens det tager en masse af højt specialiseret udstyr til jorden dine egne glas, branden, form det og kalibrere det, kan du finde, at du kan lide de effekter, som du får ved at bruge glas som en anden allerede har jorden. Du kan gøre nogle interessante linser ved hjælp af stykker af monokel, forstørrelsesglas, teleskop linser eller endda kikkert. En stikkontakt, der har specialiseret sig i hæren overskud, såsom overskud kaste (-www.surplusshed.com), er et ideelt sted at finde gamle teleskop eller mikroskop linser. En anden mulig kilde til linser er fra gamle kameraer. Mange kamera specialbutikker tilbyder en brugt eller forsendelse kamera sektion hvor ældre linser kan købes til en brøkdel af omkostningerne ved en ny linse. En linse kan være anbragt direkte på objektivfatningen, eller du kan sammenflikke en ny linse ved hjælp af en pap rør. Nogle fotografer har brugt gamle kartoffel chip dunke, pap teleskop rør eller Kalejdoskop rør til at skabe nye objektiver.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com