Sådan monteres Off-Road lys

January 15

Sådan monteres Off-Road lys

Off-Road lys er ekstra projektører tilføjes et køretøj konstrueret til off-road applikationer. Disse lys kan være monteret på fronten eller toppen af køretøjet til at give bedre belysning af området. De fleste enheder kommer med en monteringsbeslag til nem installation. Dette system er mest almindelige på lastbiler sådan Jeeps og andre terrængående køretøjer. Jægere bruge off-road lys når jagt. Disse lys er meget vigtigt for sikkerheden, når du arbejder i ørkenen.

Instruktioner

• Beslutte, hvor lysene vil blive monteret. De kan monteres på den forreste kofanger, eller du kan købe en af de rørformede mounts, der tillægger sengen af lastbilen. Bed mount bruges til at placere lysene høj på køretøjet.

• Måle bredden af kofangeren og markere midten af kofangeren. Check fabrikantens anvisninger på hvordan langt fra hinanden lysene skal være. Måle fra midten af de kofanger 1 til 1 1/2 fod på begge sider af kofangeren. Det er, hvor lysene vil gå. Markere disse steder og bore to huller på begge sider af kofanger til lys mount.

• Placere lysene i holdning og bolt dem. Spænd bolte med topnøgle. Køre ledninger langs bagsiden af kofangeren og op i motorrummet. Tilslut den sorte ledning til en metal del af motoren eller køretøjet rammen. Løber den røde power ledning ind i kabinen og Tilslut det til én terminal på en 12-volt tunge switch. Køre en anden tråd fra den anden switch terminal til den positive terminal på batteriet.

• Drej tunge kontakten til "ON" position. Lamperne skal tænde så godt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com