Hvordan programmere en Mustang 2007 Remote nøgle?

June 21

Magt dørlåse på din 2007 Ford Mustang omfatter en programmerbar, nøglefri indrejse fjernsystemet. Hvis du vil føje en fjernbetjening til dit system, kan det være fristende at kalde forhandleraftalen og tilbringe en stor mængde af penge at have en tekniker program en ny fjernbetjening til dig. En bedre løsning ville være at købe en udskiftning fjernbetjening fra en forhandleraftale eller auto dele forhandler og programmere det derhjemme for en brøkdel af prisen.

Instruktioner

• Sidde i førersædet af din Mustang med dørene lukket. Sæt nøglen i tændingen og dreje det fra "OFF" hen på "RUN" otte gange hurtigt efter hinanden. Efterlade nøglen i positionen "Køre" efter den sidste cyklus. Lytte til døre til at låse, derefter låse, angiver systemet har indtastet programmeringsmodus.

• Tryk en vilkårlig knap på nøglefri adgang fjernbetjening. Lytte til dørlåse at cykle, at bekræfte, at systemet har anerkendt fjernbetjeningen. Gentag trin med nogen ekstra fjernbetjeninger.

• Drej tændingsnøglen til positionen "OFF". Vent til dørlåse cyklus, for at afslutte programmeringsmodus. Fjerne nøglen fra tændingen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com